Marcel Vela anunta controale in toata tara pentru a depista rubedeniile angajate pe pile la ISU: „S-ar putea ca acesta epidemie sa fie extinsa in toata tara”

politica

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta controale de amploare in toata tara dupa ce a aflat ca la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Dolg sunt peste 100 de anhajati care sunt rude intre ei.

„Am vorbit cu generalul Iamandi (Dan Paul Iamandi, seful IGSU). Controlul se va extinde, s-ar putea ca acesta epidemie sa fie extinsa in toata tara”, a declarat vela, luni dimineata, la sediul MAI.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat dunminica, la Antena 3, ca va trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dolj. El a aflat ca acolo sunt 101 cadre militare angajate care ar fi rude intre ele.

Intrebat daca stie ce se intampla la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dolj, unde peste 100 de angajati sunt rude intre ei, Vela a anuntat ca va trimite corpul de control al ministerului.

”Nu stiu de aceasta situatie. Luni voi trimite Corpul de Control si la ISU Dolj. Este singura cale in care pot afla oficial ce se intampla. In urma raportului prezentat de Corpul de Control, evident putem sesiza tot ce tine de o ancheta administrativa sau tot ceea ce propune corpul de control cu privire la aplicarea unei sanctiuni”, a declarat Marcel Vela.

In cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Oltenia” al Judetului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie intre ele.

Judetul Dolj a fost condus, cu o mana de fier, in ultimii trei ani si jumatate de cuplul Lia Olguta Vasilescu – Claudiu Manda.

Mai mult despre:


Comentarii: