Marcel Vela, atacat in Lupeni de unchiul senator PSD al Oanei Lovin: „Dar cum va permiteti sa imi spuneti mie?”

politica

Lideri ai PSD din Valea Jiului au veni, vineri, sa ii bruieze vizita ministrului de Interne, Marcel Vela. Acesta dorea sa vada in ce mod au afectat inundatiile orasul Lupeni si localitatile din zona.

Pe modelul Badulescu din Bucuresti, senatorul PSD Cristian Resmerita s-a infiintat in locul unde Marcel Vela intentiona sa faca declaratii de presa si s-a rastit la ministrul de Interne ca i-a incalcat teritoriul. Resmerita este unchiul Oanei Lovin, miss Sparanghel din Piata Victoriei, fost model de videochat.

Cristian Resmerita: Domnule ministru, stati numai putin. Ati venit sa politizati? Stati numai putin. Adica, nu pot sa particip la o intalnire unde eu reprezint oamenii?

Marcel Vela: Vreti sa va certati cu mine acum?

Cristian Resmerita: Domnule ministru, cum ma tratati? Veniti in locul in care eu m-am nascut si eu locuiesc si faceti astfel de lucruri cu mine? Chiar ati venit sa politizati tot aici? Inundatiile, oamenii… Dar cum va permiteti sa imi spuneti mie? Ce sa imi spuneti? Sa parasesc, ce?

Marcel Vela: Nu. Am spus sa…

Cristian Resmerita: Sunteti pe stadionul municipiului Lupeni, al oamenilor de aici. Este si stadionul pe care eu am voie sa stau.

Marcel Vela: Domnul… puteti sa dati sonorul mai incet?

Cristian Resmerita: Domnul senator…

Marcel Vela: Mai intai nu aveti masca. Si va rog sa luati distanta.

Cristian Resmerita: Dumneavoastra v-ati apropiat de mine. Cu mine nu faceti treburi din astea.

Marcel Vela: Va rog sa vorbiti mai incet. Nu tipati.

Cristian Resmerita: Va rog sa dati declaratiile, le ascult si eu. Dar cum va permite-ti sa imi spuneti sa plec?

Marcel Vela: Asa imi permit eu.

Cristian Resmerita: Dumneavoastra m-ati jignit intr-un mod impardonabil. Veniti sa faceti campanie. Eu aici stau.

Marcel Vela: Ca dumneavoastra au fost o suta.

Ulterior, Vela a fost aprostrofat si de primarul PSD din Lupeni, Lucian Resperita, fratele senatorului PSD.

Lucian Resmerita: Am facut o solicitare referitoare la 3,2 milioane de lei si nu am primit niciun leu. Trebuie sa recunoasteti ca ati facut o afirmatie care am spus ca nu este potrivita si ati spus ca in Valea Jiului s-au furat banii

Marcel Vela: N-am spus in Valea Jiului! Nu ati auzit bine. Am zis ca PSD a furat banii, PSD a furat banii de la inundatii. Aceasta lucrare trebuia sa fie bine, nu asa!

Lucian Resmerita: Nu este normal ca dumnevoastra sa veniti aici politic si sa va bateti joc de oamenii care au fost afectati. Eu sunt cel mai tanar primar de municipiu din Romania si sunt PSD-ist. Nu stiu ce legatura are aceasta cu afirmatii dumnevoastra.

Marcel Vela: PSD-istii au furat bani de la investitii. O sa va demontrez!

Lucian Resmerita: Este rusinos pentru un ministru de Interne sa faca astfel de afirmatii fara sa aiba nicio proba in acest sens.

Ministrul de Interne a comparat aceste hartuieli cu momentul in care viceprimarul Badulescu din Bucuresti a sabotat conferinta lui Nicusor Dan.

„Eu am vazut multe fenomene de acest gen, ma refer la situatii incordate. Unii se nasc mai nervosi, altii au o situatie mai complicata vizavi de comportament. Eu am venit sa ajut aici impreuna cu autoritatile, nu am venit sa fac politica, domnul a incercat sa faca politica. Pana la urma s-a racorit, asa e in viata.

A vrut sa organizeze conferinta noastra de presa pe model Bucuresti, daca ati vazut. Primarul Badulescu si cu Nicusor Dan si l-am rugat sa ne lase, pentru ca dumneavoastra, voi presa, poate aveati nevoie de informatii cum se intervine, unde este cod rosu”, a declarat Vela presei.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: