Marcel Vela declara razboi deschis mafiei din MAI. Dezvaluie ca a fost amenintat: „Generalii de pe aici spun ca ministrii sunt oaspeti sau turisti. Voi lua masuri drastice”

news

Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a avertizat pe generalii din MAI ca nu este un „oaspete” sau „turist” in MAI si ca are de gand sa faca schimbari de profunzime in minister. El a mentionat ca a fost deja amenintat.

„Nu pot lupta cu infractionalitatea daca cineva aici, in familie, nu face parte din acest razboi, dimpotriva, joaca cu dusmanul. Voi lua masuri drastice.

(…) Daca avem pe politia de frontiera baieti care joaca invers, cum sa fie un minister de elita? Generalii de pe aici spun ca ministrii sunt oaspeti sau turisti. Eu nu sunt nici oaspete, nici turist, eu sunt ministru al Afacerilor de Interne, voi face un minister de elita. Indiferent cine trage frana de mana, cine ma ameninta, cine ma denigreaza in presa, am o datorie. E o onoare si un privilegiu sa fiu ministru si eu vreau ca atunci cand plec din minister sa se spuna ca am facut lucruri bune.

Ce aud pana acum sunt lucruri care ma ingrozesc: pe vremea lui X s-a intamplat aia, pe vremea lui Y s-a intamplat asta.

Cu orice risc, cu orice dusmanie, suparare, stiu ca le provoc multora dusmanii, o sa imi fac datoria, asa cum scrie in programul de guvernare. Acest minister este al poporului, nu al altcuiva. Este o rugaminte, sa fie parteneri cu mine in schimbarea imaginii ministerului”, a declarat Vela.

Mai mult despre:

Comentarii: