Marcel Vela dezminte un fake news lansat de PSD Firea. NU va candida la Primaria Bucuresti

politica

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni seara, ca zvonul legat de posibila sa candidatura la functia de primar general al Capitalei din partea PNL nu este adevarat, partidul avand deja un candidat stabilit.

Vela spune ca nu a discutat niciodata acest subiect cu nimeni.

„Vreau sa precizez ca nu am discutat niciodata acest subiect cu nimeni. Partidul National Liberal s-a pronuntat cu privire la candidatul pentru Primaria Municipiului Bucuresti, asadar pot spune ca este o presupunere, o evaluare, o banuiala sau – pot sa spun direct – un zvon care nu este adevarat, care nu confirma o realitate cotidiana, o realitate administrativ-politica.

PNL si-a exprimat punctul de vedere cu privire la candidat, nu am discutat cu nimeni aceasta posibilitate si, ca sa fiu si mai direct, nu sunt nici macar teoretic in situatia in care sa fiu intr-o asemenea ipostaza, nu sunt membru al organizatiei din Bucuresti. Avem niste oameni extraordinari in toate organizatiile de sector, presedinta filialei Bucuresti, colega mea, doamna Alexandru, este un om extraordinar, sunt suficienti candidati sau exista deja intelegerea, asa cum stiti, si am si oficializat-o printr-o decizie a partidului, cum ne organizam pentru alegerile locale”, a afirmat Marcel Vela, la Realitatea Plus.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei este Nicusor Dan.

Mai mult despre:

Comentarii: