„Mardeias si interlop”. Opozitia anunta masuri dupa mitocania lui Liviu Dragnea fata de Alex Dima (Pro TV)

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dur fata de modul in care Liviu Dragnea s-a comportat cu jurnalistul Alex Dima de la Pro TV. „Sa chemi la baie un jurnalist care te intreaba de nerealizarea promisiunilor electorale arata un comportament de interlop, de mardeias de la coltul strazii”, a scris Orban pe Facebook.

Orban afirma ca Dragnea a devenit un „furuncul care desfigureaza imaginea” Parlamentului si promite ca va face „ceea ce trebuiie” pentru a-l da jos pe seful PSD din fruntea Camerei Deputatilor.

„PRIORITATE ZERO PENTRU PNL: DEMITEREA LUI DRAGNEA

Ultima mojicie facuta de Dragnea umple paharul. Sa chemi la baie un jurnalist care te intreaba de nerealizarea promisiunilor electorale arata un comportament de interlop, de mardeias de la coltul strazii. Arata, de asemenea, atitudinea sefului PSD fata de presa independenta, care indrazneste sa critice sau sa puna intrebari incomode, atitudine de cenzor comunist.

Devine o obligatie morala pentru orice parlamentar sa voteze scoaterea de pe fata Parlamentului a acestui furuncul care desfigureaza imaginea forului democratic cel mai reprezentativ. Zilele lui Dragnea in fruntea Camerei sunt numarate. Vom face ceea ce trebuie cat de curand”, a scris Orban pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, vineri, de Alex Dima despre autostrazile promise in programul de guvernare. In loc de raspuns, Dragnea l-a invitat la baie.

Citeste si: Dragnea, o noua badaranie. Alex Dima (Pro TV) l-a infruntat curajos: „Cum adica sa vin in baie? Ce inseamna sa vin in baie?” – Video

Intrebat de jurnalistul Alex Dima de la Pro Tv daca are un sentiment de frustrare pentru ca promisiunile electorale nu au fost indeplinite, Liviu Dragnea spune iritat: „Vii cu mine in baie?“. Liderul PSD repeta de mai multe ori aceasta invitatie.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: