Marea caracatita. Fratele lui Alfred Simonis (PSD) este lider in Pro Romania si candideaza la alegerile locale

politica

Alfred Simonis, agresivul lider al deputatilor PSD, are un frate care este lider in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta. Gerald Simonis va candidata la alegerile locale, pe lista Pro Romania, pentru functia de primar al comunei Mosnita Noua de langa Timisoara.

Gerald Simonis a anuntat, saptamana trecuta, ca va fi sustinut pentru functia de primar si de PSD Timis, care este condus de fratele sau, Alfred Simonis, si de ALDE.

Liderul Pro Romania Timis, Adrian Pau, declarase in urma cu cateva luni ca Gerald a intrat in ALDE ca sa nu intre „incaltat” in PSD.

„Nu (n.r. nu vor fi certuri)! Eu cred ca Gerald si-a dat seama ca nu poate fi candidatul PSD intr-o localitate periurbana si, mai mult, PSD are acolo deja o echipa formata. Alfred nu voia sa intre incaltat in filiala PSD Mosnita, ceea ce as fi facut si eu. PSD are acolo o echipa bine inchegata.

Sincer, daca vreti, prima lui optiune (n.r. Gerald Simonis) a fost ALDE, dar dezamgit de ce a fost acolo, de certuri si de ce se intampla acolo, ne-a ales pe noi. Si asta inainte de a veni si Marius Craina. Daca vedea ca Craina este candidat, venea fara sa se mai gandeasca. Si nu numai el, si alti candidati din localitatile periurbane”, adeclarat Pau pentru debanat.ro.

Mai mult despre: ,

Comentarii: