analize

„Marea curatanie”. Caramitru prezinta lista celor 12 care „trebuie scosi din joc sau arestati”: Dorneanu, Weber, Tariceanu, Firea, Voiculescu si altii

Andrei Caramitru a realizat o lista cu 12 nume de politicieni, moguli media si sefi de institutii care ar trebui sa fie scosi din viata publica intrucat sunt „cei mai periculosi oameni pentru statul roman”.

Pe lista lui Caramitru se afla Valer Dorneanu, Renate Weber, Lia Savonea, Dan Voiculescu, Tariceanu, Victor Ponta, Gabriela Firea si altii. „Sunt cei care lupta contra integrarii noastre cu UE si NATO/SUA, si care au resurse sau pozitii prin care pot sa faca mult rau”, explica Andrei Caramitru intr-o postare pe Facebook.

„Pastrati lista asta. Eu cred ca o sa vedem ca se intampla o buna parte din ce scriu eu aici. Ca va fi un desant clar SUA / UE / Kovesi ca sa stabilizeze Romania nu doar pe termen scurt dar si in perspectiva 2024-2030”, a adaugat Caramitru.

Postarea integrala a lui Andrei Caramitru:

MAREA CURATENIE – care sunt prioritatile

Cine sunt cei mai periculosi oameni pentru statul roman? Sunt cei care lupta contra integrarii noastre cu UE si NATO/SUA, si care au resurse sau pozitii prin care pot sa faca mult rau. Ce fac ei – de fapt la ordinul Kremlin-ului – este tradare. Si trebuie scosi din joc. Arestati pentru furturile pe care le-au facut, eliminati din orice schema de putere posibila atat acum dar si dupa 2024, averile confiscate prin legea noua trecuta in parlament. E esential asta in contextul foarte complicat geopolitic de acum.

Lista de persoane si grupari cheie este urmatoarea. Sunt vreo 12 plus cateva organizatii si grupari. Nu e mult si nu e foarte complicat sa fie scosi din joc.

Cei cu functii si influenta in sistemul de stat :

– Dorneanu. E de departe cel mai periculos. Trebuie rapid dupa alegeri facuta reforma CCR (pe schema propusa de Liviu Avram) si presat sa plece din functie
– Weber. Aici e mai simplu de scapat de ea – urmatorul parlament poate sa o demita usor
– Savonea – ea controleaza retelele de coruptie din justitie. Ea e cheia raului de acolo. Plus Vanghelie care inteleg ca este legatura dintre Savonea si interlopii/coruptii care finanteaza atacul impotriva justitiei.

Mogulii media si afaceristii mari:

– Voiculescu. Aici trebuie actionat cu noua lege a recuperarii extinse. Grupul lui media sa fie preluat de stat in contul banilor care trebuie recuperati de la el si vandut la un operator media serios si independent (de exemplu la Digi sau Orange sau Vodafone)
– Ghita. Trebuie doar adus in tara si inchis, si sa se inchida RTV care oricum nu are cum sa functioneze fara banii negri bagati acolo.
– Gusa. Trebuie eliminat din structura realitatea TV si sa aiba influenta neutralizata
– Ioan Nicolae – care are legaturi profunde cu Gazprom, folosit de ei ca sa crestem dependenta energetica fata de Rusia (prin fabricile de ingrasaminte care necesita volume uriase de gaze)

Politicienii:

– Tariceanu (Parlamentul urmator sa voteze ridicarea imunitatii si ajunge fix langa Dragnea rapid, la ce dosare de coruptie are)
– Ponta
– Fostul sef SIE, Silviu Predoiu, acum in partidul lui Ponta si marele combinator din spatele lui Ponta si Tariceanu. Nu stiu ce se poate face cu asta – insa e un tradator de ultima speta
– Firea (e extrem de periculoasa, la cat de tupeista e si la ce legaturi subterane are – poate prelua in viitor PSD si sa ajungem mai rau decat in epoca Dragnea). E un pericol mare si trebuie scoasa din joc ACUM, sa nu intre in parlament si sa ajunga rapid langa Dragnea pentru tot furtul din PMB
– Gruparea dragnista care e acum in PER ( insa nu cred ca vor intra in parlament, ceea ce e bine). Plus micro-partidul AUR (care sigur ramane pe afara, si e bine asta). E foarte important deocamdata sa NU intre in Parlament

Zonele de influenta si presiune anti-occident si pro-Rusia – in special BOR si Academia. Acolo colcaie de kaghebisti. Trebuie izolati si sa devina gradual total irelevanti. Statul sa le dea bani DOAR daca elimina total aberatiile anti-occidentale de la ei. Daca nu – sa fie sufocati financiar. Ca functioneaza parazitar pe banii din bugetul statului. E foarte important asta.

Pastrati lista asta. Eu cred ca o sa vedem ca se intampla o buna parte din ce scriu eu aici. Ca va fi un desant clar SUA / UE / Kovesi ca sa stabilizeze Romania nu doar pe termen scurt dar si in perspectiva 2024-2030. Si nu poate fi stabilizat nimic cat timp inca functioneaza lista asta.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Fosta presedinta a Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, acuza ca unele proteste pro-palestiniene din SUA au „o tenta ruseasca”

Fosta presedinta a Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a sugerat ca unele proteste pro-palestiniene, in special…

4 minute ago

Instructor de yoga din Bucuresti, fost discipol al lui Gregorian Bivolaru, acuzat de viol si trafic de persoane

Un instructor de yoga din Capitala, autointitulat „maestru spiritual”, este acuzat de trafic de persoane…

O oră ago

Peste 60% dintre romani sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu, cu 20% mai mult decat acum zece ani

Nu mai putin de 62,2% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentand ca…

O oră ago

Noul premier slovac, filorusul Robert Fico, va desfiinta televiziunea publica pentru a crea alta. Opozitia il acuza ca vrea sa-si faca „televiziune de casa”

Guvernul slovac condus de premierul social-democrat Robert Fico a aprobat miercuri lichidarea televiziunii publice RTVS,…

2 ore ago

Hamas a publicat o inregistrare video cu un ostatic israelian, pentru a dovedi ca acesta este in viata

Hamas a publicat miercuri o inregistrare video cu ostaticul israeliano-american Hersh Goldberg-Polin, prima dovada ca…

2 ore ago