Marea manipulare. A recunoscut ca NU a fost pacientul Flaviei Grosan. Cum i-a incitat RTV pe manifestantii veniti sa o „sustina” pe „doctorita-minune”

news

Jurnalistii oradeni de la Bihoreanul s-au aflat, luni, printre cei care au venit sa o „sustina” pe Flavia Grosan in timp ce doctorita era la discutii cu sefa Colegiului Medicilor Bihor. Manifestantii au primit pancarte de la un individ necunoscut, au fost incitati sa scandeze de reporterii Romania TV si multi nu avusesera niciodata de a face cu doctorita, desi pretindeau ca i-au fost pacienti.

„Un protestatar, care afisa pe spate un afis ce spunea ca este pacient al Flaviei Grosan, a recunoscut, in fata camerei  ca de fapt nu este si ca si-a lipit mesajul doar din empatie. Iar o alta doamna, care purta de asta data in gat o pancarta pe care scria ‘Jos labele de pe dna doctor Flavia Grosan’, a spus ca o sustine pe doctorita ‘pentru ca a vindecat oameni’. Intrebata daca cunoaste pe cineva vindecat, a raspuns ca stie de la ‘multe cunostinte… ale cunostintelor’.

Majoritatea celor chestionati  au recunoscut ca nu au auzit de doctorita Flavia Grosan decat de pe retelele de socializare. Locul unde, de altfel, aveau sa si explodeze audientele stirilor, postarilor si video-urilor pblicate pe seama manifestarii de luni”, a relatat Bihoreanul.

„Protestul de luni a fost unul speculat mediatic de televiziunile care intretin curentele anti-sistem. De pilda, membrii echipei Romania TV i-au incitat pe participanti sa aplaude si sa scandeze numele doctoritei, pentru a avea cadre mai spectaculoase in transmisia live. La un moment dat, un barbat a distribuit participantilor pancarte-tip, cu mesaje de sustinere a doctoritei Grosan, tot pentru a da mai multa consistenta manifestarii de sprijin”, a mai observat jurnalistii oradeni.

Directorul postului Antena 3, Mihai Gadea, a tinut sa fie prezent, luni, in fata Colegiului Medicilor Bihor pentru a o sustine pe Flavia Grosan. Luni seara, Grosan a fost invitata principala a emisiunii „Sinteza Zilei”.

Gadea s-a imbratisat puternic cu Flavia Grosan, doctorita avand masca trasa sub barbie. In jur de 100 de simpatizanti, multi fara masca, au tinut sa o astepte pe doctorita. „La iesire, medicul a fost asteptat si de Mihai Gadea, care a fost alaturi de ea in toata aceasta perioada”, este scris pe site-ul Antena 3.

Colegiu Medicilor Bihor a decis sa nu o sanctioneze deloc pe Grosan pentru afirmatiile jignitoare la adresa celorlati medici.

Grosan este invitata, luni seara, la Antena 3 la emisiunea principala a postului, „Sinteza Zilei”. Grosan a fost prezenta in fiecare seara, in ultimele patru zile, cu interviuri la Antena 3.

Duminica seara, doctorita i-a indemnat la Antena 3 pe romani sa nu poarte masca de protectie pentru ca „nu face bine”.

”Eu zic ca lockdownul nu face bine, eu zic ca masca nu face bine. Eu as fi mers pe varianta englezeasca cu imunizarea de turma. Am fi scapat… Eu vorbeam si cu pacientii, Dumnezeu a lasat orificiile astea, de ce le blocam? Tot intreb… ne-au scazut imunitatea in ultimul hal, d-aia nu mai stim ce e gripa, ce e viroza, ce e COVID. Nu mai stim nimic. Imunitatea noastra e prabusita. Statul in casa, masca si aici am ajuns…”, a declarat Flavia Grosan.

Grosan a mai declara ca nu se teme de coronavirus.

”Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru ca nu sunt in spital, am cabinetul meu. Dar eu am vazut pacienti iesiti din spital care erau foarte rau si atunci am zis ce medicamente nu imi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frica de COVID, am luat-o pe cont propriu si am schema mea pe care o am de 10 ani si care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a iesit o bijuterie. Costa pana in 100 de lei. Cum e posibil ca o schema in banii astia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sanatatii sa iste un asa zbucium mediatic. Am o schema in primul rand uman, organismul e oricum firav, nu-l poti sa-l abrutizezi. Asa ca medicamentele mele usoare, dragute, frumoase le prescriu”, a mai spus Flavia Grosan.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: