Au DIVIZAT iar Romania cu cinism. ANAF: „Intact a recunoscut ca au DEZINFORMAT pe post”

news

Antena 3 isterizeaza Romania de o saptamana cu doua minciuni uriase, in conditiile in care vedetele postului stiu foarte bine care este realitatea. 

Au trecut celebrele cinci zile care au fost numarate isteric minut cu minut pe ecranele Antena 3 iar postul emite in continuare fara nico problema. Si fara curent, apa si gaze taiate, dupa cum se zvarcolea Mihai Gadea de spaima pe post. Totul a fost o minciuna, dupa cum tot minciuna a fost si faptul ca ANAF nu a raspuns solicitarilor trustului Intact privind inchirierea sau cumpararea spatiului.

Prima minciuna: „Antena 3, in pericol sa nu mai emita”

Dupa vizita inspectorilor ANAF, Antena 3 a declansat o campanie deliranta prin care acuza ca i se pune „pumnul in gura”, ca se confrunta cu un „atac terorist” si ca se urmareste inchiderea postului. Ce au facut inspectorii ANAF, de fapt, a fost sa notifice Antena 3 sa elibereze, „de buna voie„, imobilul in termen de cinci zile. Procedura este specificata in lege. Antena 3 nu putea fi evacuata, asa cum au sustinut isteric reprezentantii postului, fara o hotarare judecatoreasca.

Acest fapt era si este binecunoscut de reprezentantii Antena 3. „Pana nu obtin o hotarare de evacuare nu au ce sa faca. Nici ei, nici Ciolos, nici Kovesi, nici ala de la CSM, nici sereistii, nici nimeni”, a spus cu gura sa Mircea Badea. Insa nimic nu a impiedicat postul sa isi continue agresiv campania de victimizare, mergand pana la antrenarea Parlamentului si convocarea de miscari de strada.

A doua minciuna: „ANAF nu a raspuns la nicio solicitare a trustului Intact intr-un an si jumatate”

„In aproape un an si jumatate, de cand a fost data sentinta prin care cladirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a facut peste 20 de solicitari la Ministerul de Finante pentru a putea ramane cu chirie in aceste sedii, asa cum si alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat insa niciun raspuns”, sustine Antena 3.

Intr-o intalnire intre reprezentanti ai ANAF si ai CNA pe subiectul „inchiderii Antena 3”, reprezentantii ANAF au probat cu documente ca au raspuns solicitarilor trustului Intact.

„Un alt aspect care nu doar ca a fost demontat la nivel verbal, ci a si fost probat cu documente este ca reprezentantii Intact, in speta o parte dintre jurnalistii de varf ai Antenei 3, au spus in repetate randuri ca ei s-au adresat ANAF in vederea inchirierii sau cumpararii spatiului si ca nu li s-a raspuns. Directorul ANAF a prezentat un document in care a aratat membrilor CNA cum anume s-a facut aceasta comunicare dinspre Intact. La destinatar scria ‘presedintelui ANAF, directorului regional ANAF, directorului de la Sectorul 2, directorului de la Sectorul 3’, deci era practic o insiruire a tututor directorilor posibili din ANAF.

Ei au spus ca, fiind vorba de un singur document adresat atator directori, era evident ca vor primi un singur raspuns, din partea conducerii ANAF. Este o procedura institutionala pe care o veti regasi in toate ministerele de la Revolutie incoace. Nu poti trimite la toata lumea, de la femeia de serviciu in sus, si sa te astepti sa-ti raspunda toti, va raspunde cea mai inalta pozitie. La toate solicitarile directorul ANAF a raspuns intotdeauna, ne-a aratat documentele. Fapt care a fost recunoscut chiar si de cei din Antene”, a declarat pentru Adevarul unul dintre participantii la intalnirea cu ANAF, Valentin Jucan (membru CNA).

Mai mult decat atat, reprezentantii Intact au recunoscut ca au dezinformat.  „Aceasta idee cum ca nu li s-a oferit raspuns la solicitari a fost recunoscuta ca fiind o dezinformare de catre cei de la Intact la intalnirea de vineri pe care au avut-o cu ANAF”, a subliniat Jucan.

Mai mult, directorul general al ANAF, Toma Costreie, a dezvaluit ca „pe ecran ei spun una, in relatia cu noi au alt comportament”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: