Marea minciuna cu care Alexandru Cumpanasu intra in campanie. Totul era pregatit de mult

politica

Alexandru Cumpanasu sustine ca s-a decis sa candideze la Presedintie abia vineri, dupa ce joi, saptamana trecuta, a lansat o intrebare in acest sens catre admiratorii sai de pe Facebook. Insa, dupa numai doua zile, Cumpanasu are deja staff de campanie si materiale electorale pentru a le distribui alegatorilor.

Duminica, Alexandru Cumpanasu si-a lansat campania pentru alegerile prezidentiale in Caracal, chiar in comuna Dobrosloveni, unde a locuit Alexandra. Cumpanasu s-a miscat cu viteza luminii. Joi seara spunea ca se gandeste sa candideze la Presedintie, intrebandu-si fanii de pe Facebook daca trebuie sa faca acest pas, vineri a confirmat la Antena 3 ca va candida, iar duminica este deja in turneu electoral.

Mai mult decat atat, Cumpanasu are deja staff de campanie si materiale electorale. Este vorba de tricouri inscriptionate cu numele candidatului Alexandru Cumpanasu. Mai multi sateni din Dobrosloveni l-au asteptat imbracati astfel.

Este greu de crezut ca identitatea vizuala a fost creata imediat vineri iar apoi s-au si inscriptionat mii de tricouri in aceeasi zi. Cel mai probabil, candidatura lui Cumpanasu a fost pregatita din timp, cu grija, chiar de atunci cand sustinea sus si tare ca nu va candida, calificandu-i drept „nemernici” si „lichele” pe jurnalistii care au atras atentia ca se pregateste pentru Cotroceni.

Mai mult despre:


Comentarii: