Marea schimbare in Politia Rutiera. Marcel Vela anunta ca toti politistii vor avea camere video: „Nu o sa mai gasiti deputati care injura politistul si nici politisti rutieri care abuzeaza de functia lor”

news

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, ca si-a propus achizitionarea de camere video pentru agentii de la Politia Rutiera. ”Nu o sa mai gasiti deputati care injura politistul si nici politisti rutieri care abuzeaza de functia lor”, a spus Vela.

”Vom cumpara camere video pentru fiecare politist de la Rutiera care va eradica fenomenul coruptiei la Politia Rutiera, va responsabiliza politistul in dialog cu soferul si, in aceasi timp, soferul in dialog cu politistul, fiind proba camerei”, a anuntat Marcel Vela la B1 TV, citat de news.ro.

Ministrul spune ca, in acest fel, politistii nu vor mai abuza de functia lor si nici parlamentarii nu isi vor mai permite sa injure politistul.

”Nu o sa mai gasiti deputati care injura politistul si nici politisti rutieri care abuzeaza de functia lor”, a mai spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat ca luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare si restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel incat acest minister sa creasca in perceptia romanilor privind increderea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: