Marea sucire a ALDE: „Sustinem candidatul PNL. Locul doamnei Dancila nu este sigur acolo unde spera sa ajunga cu atata indarjire”

politica

Presedintele organizatiei judetene a ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu, a declarat vineri, intr-un mesaj postat pe facebook, ca duminica organizatia ALDE Giurgiu va sustine candidatul PNL si ii indeamna pe toti giurgiuvenii sa iasa la vot pentru ca fiecare vot conteaza.

„Ieri, 21 noiembrie, am avut intalnire cu toti colegii din Biroul Politic Teritorial, iar punctul cel mai important de pe ordinea de zi a fost legat de Alegerile Prezidentiale. Nu este un secret pentru nimeni faptul ca sunt un om de dreapta, iar de fiecare data cand nu au existat aliante politice, votul meu s-a indreptat catre candidatul dreptei. Acest subiect l-am analizat impreuna cu membrii biroului si, bineinteles, am supus la vot, iar rezultatul a fost cel la care ma asteptam.

Duminica, ALDE Giurgiu va sustine candidatul PNL. Motivele sunt lesne de inteles. Desi inca de la infiintarea ALDE, in 2015, presedintele Iohannis a pus piedici de fiecare data cand a avut ocazia pentru a destabiliza partidul, raul facut de acesta nu se compara cu cel facut de Viorica Vasilica Dancila in numai cinci luni. Si vreau sa subliniez acest lucru. Dezinformarea opiniei publice cu privire la ruperea coalitiei PSD – ALDE, asumarea unor merite care nu ii apartin, duplicitatea dumneaei si invinovatirea noastra de tot ceea ce nu a reusit sa faca reprezinta cele mai clare dovezi ca locul doamnei Dancila nu este sigur acolo unde spera sa ajunga cu atata indarjire”, a afirmat presedintele ALDE Giurgiu.

In final, Toma Petcu a adresat giurgiuvenilor indemnul de a iesi la vot pentru ca „duminica, fiecare vot conteaza!”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: