„Marele Alb” a devenit negru. Investigatia Recorder, pe primul loc in Romania pe YouTube. Se apropie de un milion de vizionari

news

„Clanul Marelui Alb”, investigatia realizata de Recorder despre afacerile pe bani publici ale BOR, este cel mai vizionat film de pe YouTube in Romania in acest moment. 

„Preafericitul Parinte Patriah Daniel tocmai l-a detronat pe Tzanca Uraganu` si este number one in trending-ul YouTube. Desigur, meritele toate merg in Dealul Patriarhiei, dar nu pot sa nu consemnez ca pentru prima data in istoria tarii noastre un material jurnalistic invinge manelele la popularitate pe YouTube”, a anuntat jurnalistul Alex Nedea (Recorder).

Investigatia are in acest moment, la 24 de ore de la lansare, peste 800.000 de vizionari.

Reprezentantii Administratiei Patriarhale vor face „o cercetare” la Arhiepiscopia Bucurestilor, pentru clarificarea aspectelor aparute in materialul video intitulat „Clanul Marelui Alb”, publicat de Recorder.

„Recunoscand exprimarile lor neadecvate, incepand de astazi, preot Aurel Mihai – vicar eparhial al Arhiepiscopiei Bucurestilor si Lazar Neacsu – membru in Adunarea Eparhiala si in Adunarea Nationala Bisericeasca si-au prezentat demisia si, prin urmare, nu mai ocupa niciun post in administratia bisericeasca”, informeaza Arhiepiscopia Bucurestilor, intr-un comunicat de presa.

Conform sursei citate, „pentru clarificarea aspectelor aparute in materialul video mentionat, se va face o cercetare la Arhiepiscopia Bucurestilor de catre reprezentantii Administratiei Patriarhale”.

„Teoretic, este desigur posibila o tentativa de inducere in eroare din partea unor oameni rau intentionati, fie ei si angajati ai Bisericii. Odata dovedita reaua lor vointa sau implicarea in ceva reprobabil, acestia sunt si vor fi oricand sanctionati si indepartati, intrucat compromit Biserica. Niciun act de coruptie nu trebuie tolerat intr-o institutie, mai ales in Biserica”, precizeaza Arhiepiscopia Bucurestilor.

Citeste si: Firea l-a dat afara din PSD pe consilierul-afacerist care a spus ca Patriarhul Daniel este „securist” – Video

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: