Marele Alb: „In aceasta perioada extrem de grea va indemn staruitor sa va inmultiti rugaciunea”. Nimic despre vaccin

actualitate

Patriarhul Daniel a tranmis, miercuri, un mesaj romanilor prin care ii „indeamna la inmultirea rugaciunii in aceasta perioada a pandemiei”, insa nu sufla o vorba despre vaccinare.

„In aceasta perioada extrem de grea, cand tara noastra se confrunta cu cel mai intens val al pandemiei care sufoca sectiile ATI ale spitalelor, Patriarhia Romana indeamna staruitor pe toti credinciosii si pe toti clericii sai sa sporeasca rugaciunea pentru sanatate, sa respecte masurile de protectie recomandate de autoritatile medicale si sa asculte indemnurile medicilor ce lucreaza pentru alinarea suferintei bolnavilor.

Viata si sanatatea, fiind daruri primite de la Dumnezeu, trebuie pastrate si cultivate cu multa grija, smerenie si intelepciune, spre binele personal, al familiei si al societatii in care ne aflam”, se arata in mesajul patriarhului.

Daniel este singurul lider religios din Europa care nu i-a indemnat pe enoriasi sa se vaccineze.

Un numar de 17.610 de persoane cu SARS-CoV-2 sunt internate in unitatile sanitare de profil, dintre care 440 sunt copii, a anuntat, joi, Grupul de Comunicare Strategica.

Potrivit sursei citate, la terapie intensiva sunt internati 1.727 de pacienti, dintre acestia 39 fiind copii.

Pe teritoriul Romaniei, 122.331 de persoane confirmate cu infectia cu noul coronavirus sunt in izolare la domiciliu si 16.153 se afla in izolare institutionalizata.

De asemenea, 59.649 de persoane se afla in carantina la domiciliu, iar in carantina institutionalizata sunt 188 de persoane.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: