Marele CORUPT ne da sfaturi: „Sa lasam in urma suferinta si dorinta de razbunare”

politica

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie, da acum  sfaturi romanilor despre cum ar trebui sa reactioneze dupa tragedia de la Colectiv. ” Viata merge inainte. Si trebuie sa ne obisnuim cu asta. Lasam in urma, durere, suferinta, regrete, dorinta de razbunare”, spune Nastase pe blog.

Mai inainte el avertizeaza ca Romania ar putea aunge in „anarhie” din cauza manifestatiilor.

„In situatii de criza politica, este nevoie de coordonare, de conducere unitara si, pe de alta parte, este nevoie sa se obtina increderea populatiei ca situatia este sub control, ca lucrurile merg in directia cea buna. In conditiile actuale, cu un guvern demisionar, cu un CSAT nefunctional (din acest motiv), cu partide paralizate, cu o explozie de „societati civile” si de „agenti de influenta”, interni sau externi, se lasa camp liber unor scenarii periculoase. Cred, de aceea, ca formarea, cat mai curand, a unui nou guvern care sa actioneze cu toata autoritatea este un imperativ national. Stiu ca unii sunt precauti si vor sa se pre-pozitioneze pentru alegerile de anul viitor. Cred insa ca prioritar este sa nu se creeze anarhie sau sa se dezvolte terenul pentru curente politice extreme.

Am adaugat o fotografie cu taurasul care s-a nascut, zilele astea, la Cornu. Am vrut sa subliniez, inca o data, ceea ce, de fapt, stim cu totii: viata merge inainte. Si trebuie sa ne obisnuim cu asta. Lasam in urma, durere, suferinta, regrete, dorinta de razbunare. Trebuie sa continuam sa speram si sa credem in destinul nostru, inclusiv in destinul nostru comun”, a scris Nastase pe blog.

nastase vitel

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: