Marele jaf al PSD inainte de plecare. PNL: „Orlando, te avertizez! Opreste tunul pe care vrei sa-l dai pe ultima suta de metri”

politica

Liderul grupului PNL la Senat Florin Citu anunta ca ministrul de Finante Eugen Teodorovici vrea sa mai dea un tun pe ultima suta de metri, prin adoptarea unei hotarari de Guvern prin care va aloca bani primarilor PSD. El a precizat ca vor stopa aceste masuri cand partidul va ajunge la guvernare.

„Orlando, te avertizez! Opreste tunul pe care vrei sa-l dai pe ultima suta de metri, prin HG-ul care da bani primarilor PSD. Mai este putin si vei raspunde pentru tot! Opreste jaful din bugetul public! Si oricate bombe ai plasat tu in buget, il vom inchide! Eu ti-am mai zis #CarteaNuAOmoratPeNimeni #NuLuamPrizonieri”, a scris Florin Citu, vineri, pe Facebook.

Viorica Dancila anuntat, joi seara, ca vineri va da totusi hotararea de guvern privind rectificarea bugetara, de care vor profita in primul rand baronii PSD. Mai mult, Dancila a spus ca va da si hotarare pentru achitarea facturilor de la PNDL 1 si PNDL 2.

„Vom da hotarare de guvern privind banii pentrui primari. Nu putem sa blocam administratia local,. Vrem sa achitam si toate facturile din PNDL 1, PNDL 2.

M-as bucura ca maine sa dau HG pentru rectificarea bugetara. Voi da HG pentru achitarea facturilor de la PNDL 1 si PNDL 2. Mi-e frica ca urmatorul guvern va intrerupe acest program”, a declarat Dancila la Romania TV.

Prin rectificarea bugetara vor fi alocati 1,4 miliarde de lei catre zonele controlate in principal de baronii Ionel Arsene si Gabriel Zetea.

Din lista proiectelor, majoritatea de modernizat ulite si drumuri locale, se remarca sumele uriase alocate catre trei consilii judetene controlate de baroni PSD. Si Primaria Bucuresti, condusa de Gabriela Firea (PSD), primeste 104 milioane de lei, la fel ca o puzderie de sate din Teleorman si Olt – judete ”rosii”, a anuntat G4Media.

Consiliul Judetean Neamt, condus de Ionel Arsene, primeste 521,9 milioane de lei pentru ”Proiect integrat modernizare, consolidare si reabilitare drumuri si poduri judetene, obiective ce asigura conectarea la reteaua TEN-T judetul Neamt”.

Consiliul Judetean Maramures, condus de baronul PSD Gabriel Zetea, primeste 102 milioane de lei pentru ”Covoare asfaltice pe reteaua de drumuri judetene”

Consiliul Judetean Dolj, condus de baronul PSD Ion Prioteasa, primeste 62,4 milioane de lei pentru ”lucrari de intretinere pe DJ641, limita judet Olt-Albesti (DN65F)”

Bucuresti, condus de Gabriela Firea, primeste 104 milioane de lei pentru proiectul ”Penetratie si racord Splaiul Independentei-Ciurel-Autostrada Bucuresti- Pitesti”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: