politica

Marele miting al PSD, sabotat chiar in timpul discursului lui Dragnea. Protestatarii #Rezist si-au facut simtita prezenta

Mesajul #Rezist a fost proiectat pe cladirea Guvernului chiar in timpul discursului liderului PSD, Liviu Dragnea, in fata ochilor acestuia.

In timp ce Dragnea ataca „statul paralel”, care a instaurat „torania” in Romania si „sugruma” tara, chiar pe cladirea Guvernului a fost proiectat mesajul #Rezist.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a intrebat retoric sambata seara, facand referire la presedintele Klaus Iohannis, ca, atunci cand nu vede protocoalele dintre institutii, „are o problema la ochi sau la dosar”.

„Cand spune (Iohannis n.r.) ca nu vede protocoalele secrete are o problema a ochi sau la dosar? Cand spune ca statul paralel este o gluma proasta, credeti ca nu are umor sau ca nu are incotro?”, a afirmat Dragnea la mitingul din Piata Victoriei.

El a mai spus ca liderul PNL, Ludovic Orban, nu trebuie invidiat: „Sa nu-l invidiem pe Ludovic Orban (…) L-a propus pe Iohannis candidat la presedintie la 5 zile dupa ce a fost achitat si acum ne intrebam – o fi intrebat pe cineva de la PNL sau pe cineva de la DNA?”

De asemenea, Dragnea a mentionat ca „statul paralel reprezinta boala crunta care macina pe dedesubt aceasta tara”

„Sa nu-i invidiem pe multi ca ei care cred ca daca stau in gura cu cuvantul anticoruptie vor scapa. Nu vor scapa (…) – ei folosesc statul paralel, se bucura de asa-zisa putere pe care le-o da statul paralel, dar sunt de fapt niste unelte jalnice ale acestor securisti. E o fratie josnica, o cardasie periculoasa, un contract care de fapt vrea sa scoata democratia din joc, acesta este portretul statului paralel. Putem sa-i spunem oricum – statul invizibil, statul subteran sau pur si simplu securitate. Oricum i-am spune, el reprezinta boala crunta care macina pe dedesubt aceasta tara, aceasta boala care ne-a intors pe unii impotriva altora, care a radicalizat societatea foarte tare”, a adaugat presedintele PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

8 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

10 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

10 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

10 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

10 ore ago