Maria Dragomiroiu: „Cum sa traiesc cu pensie de 1.200 de lei?”. Onorariu la nunta: 5.000 de euro „pentru una-doua ore”

life

Cantareata Maria Dragomiroiu ar percepe un onorariu de 5.000 de euro pentru a canta la nunta, insa se plange in interviuri ca are pensie mica.

„Eu am iesit la pensie si, dupa 40 de ani de munca, am 1.200 de lei. Cam cum as putea sa traiesc eu? Eu, care am daruit atata bucurie oamenilor care imi asculta cantecele? Cum sa traiesc cu 1.200 de lei?”, a declarat Maria Dragomiroiu, in urma cu mai mult timp, potrivit Wowbiz.

Ulterior, Dragomiroiu a revenit, spunand ca pensia ei a crescut la 2.700 de lei.

„De la discutiile cu pensia, m-a si injurat lumea pe Facebook. Ii rog frumos sa nu ma mai injure, ca am trecut si eu de doua mii de lei. Si cu indemnizatia am facut vreo 2.700 de lei. Dar un artist nu traieste din asta. Eu si acum platesc impozite si poate multi dintre dumneavoastra primiti pensie”, a spus Maria Dragomiroiu intr-o emisiune TV.

Un utilizator al forumului online Reddit Romania a anuntat insa ca a participat la o nunta la care Dragomiroiu a cerut un onorariu de 5.000 de euro: „In urma cu ceva timp am fost la o nunta cu d-na Dragomiroiu invitata sa daruiasca bucurie, onorariul ei era atunci cam 5000 EUR pentru una-doua ore. De acolo a plecat la alta nunta. Inutil sa spun ca banii s-au platit in mana”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: