Marian Ceausescu il va obliga pe Dragnea sa „isi ceara scuze la RTV si Antena 3”. Il da in judecata: „Nu cedez”

politica

Protestatarul Marian Morosanu, poreclit „Ceausescu”, a depus, miercuri, la Judecatoria Sectorului 3, o cerere de chemare in judecata a liderului PSD Liviu Dragnea, caruia ii cere daune morale de 45.000 de lei pentru ca i s-a adresat cu apelativul de „Securila”.

Potrivit cererii de chemare in judecata, Morosanu cere ca instanta sa-l oblige pe Liviu Dragnea la plata unei sume de 45.000 de lei reprezentand contravaloarea unei daune morale pentru faptul ca presedintele PSD i-a „adresat injuria de «Securila» in public”.

Totodata, Marian Morosanu, poreclit „Ceausescu”, solicita ca presedintele PSD sa-i prezinte scuze publice, la o ora de maxima audienta, „la posturile de televiziune care au difuzat stirea, cu aratarea faptului ca acuza de securist a fost nedreapta si lipsita de orice temei”. „La RTV si la Antena 3, la posturile lui iubitoare”, a precizat protestatarul, citat de Mediafax.

Manifestantul mai sustine, in cererea de chemare in judecata, ca e vechi luptator anticomunist foarte cunoscut ca „Marian Ceausescu”, suferind in timp „foarte multe maltratari fizice atat inainte de 1989, cand am fost retinut de organe ale militiei pentru acte de nesupunere civica, cat si dupa 1989, cand am fost batut crunt de mineri si de organele de represiune ale anilor 90”.

Cererea de chemare in judecata vine dupa ce, la inceputul lunii februarie, dupa ce protestatarul l-a huiduit pe Liviu Dragnea la iesirea de la o sedinta a Asociatiei Municipiilor din Romania, liderul PSD i s-a adresat cu „Securila”. „Cati bani ai furat? (…) La puscarie” – a fost mesajul pe care protestatarul l-a strigat atunci cand Liviu Dragnea a iesit de la discutiile cu primarii de municipii. „La puscarie sa mergi tu, securila! Direct!” – a fost raspunsul liderului PSD.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: