Marian Godina isi atrage din nou ura propagandistilor de la Antena 3. Politistul ii amendeaza pentru o manipulare grosiera

news

Politistul Marian Godina tine sa sanctioneze o noua manipulare realizata de Antena 3. Postul a titrat pe burtiera ca Timmermans a cerut verificarea lui Kovesi. Informatia este falsa.

Iata postarea lui Godina de pe Facebook:

Ce a zis: ‘Daca sunt oameni care fac greseli, trebuie verificati, dar nu de oameni din Guvern’, a precizat oficialul european. Ce s-a inteles:

Intrebat cum vede propunerea ministrului Justitiei de revocare a sefei DNA, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti ca verificarea magistratilor trebuie facuta de catre magistrati, nu de catre politicieni, nu de catre Guvern.

„Dupa cum am spus presedintilor celor doua camere, premierului, convingerea mea e ca activitatea de a verifica magistratii trebuie facuta de magistrati. Toti oamenii gresesc uneori, la fel se intampla si in justitie. Daca sunt oameni care fac greseli, trebuie verificati, dar nu de politicieni sau de oameni din Guvern, ci de sistemul judiciar, tine de separarea puterilor in stat. Ca principiu, sistemul judiciar trebuie verificat de sistemul judiciar”, a declarat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: