Marian Munteanu si-a lansat campania cu Gadea: „Basescu, cel mai prost primar”

politica

Prima aparitie alui Marian Munteanu la un post TV, dupa nominalizarea ca reprezentant al PNL in cursa pentru Bucuresti, a fost la „Sinteza zilei” a lui Mihai Gadea. Munteanu a declarat ca Basescu a fost cel mai prost primar al Capitalei.

Intrebat de Gadea care a fost cel mai bun primar al Bucurestiului, candidatul PNL  a spus ca Traian Basescu a fost cel mai prost. ”Nu pot sa spun care a fost cel mai bun, ca nu a fost niciunul. Pot sa spun care a fost cel mai prost. Cred ca domnul Basescu nu poate fi depasit!”, a raspuns Munteanu.

Munteanu a fost intrebat si care a fost cel mai bun presedinte al Romaniei. ”Cel mai putin rau, care a incercat sa faca lucruri bune, a fost Emil Constantinescu”.

Munteanu a dat detalii si despre ce crede legat de construirea Catedralei din Bucuresti. „Catedrala Mantuirii Neamului este un monument inchinat tuturor eroilor romani cazuti in lupte de-a lungul timpului. Asa cum microbistii au voie sa aiba un stadion care a costat de trei ori mai mult decat Catedrala, asa cum iubitorii de teatru au dreptul la un Teatru National, a carui renovare doar a costat sute de milioane, asa si crestinii ortodocsi, cei mai numerosi contribuabili, au dreptul la un astfel de lacas”, a spus Munteanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: