news

Marian Neacsu va fi ministrul interimar al Muncii dupa demisia lui Budai

Vicepremierul Marian Neacsu ar urma sa devina si ministru interimar al Muncii dupa demisia lui Marius Budai, au declarat  surse politice din PSD pentru G4Media.

Viitorul ministru al Muncii va fi numit de PSD lunea viitoare, cand va fi organizata o sedinta a Consiliului Politic National. Reamintim ca Marius Budai a demisionat joi din functie dupa o discutie cu premierul Marcel Ciolacu, care i-a cerut sa isi prezinte demisia pentru a nu mai aduce prejudicii partidului.  Budai si Gabriela Firea, ministrul Familiei, sunt considerati in interiorul PSD drept principalii responsabili politici pentru scandalul care provoaca mari probleme de imagine pentru partid.

Marian Neacsu a fost secretar general al PSD si, dupa ce s-a certat cu Liviu Dragnea, a plecat la Pro Romania, partidul infiintat de Victor Ponta. Neacsu e expert contabil si are mai multe specializari in nutritia animalelor, potrivit CV-ului oficial. El a intrat in politica in anii 90 ca membru in Partidul Agrar, iar in 2001 a intrat in PDSR Ialomita (precursorul PSD). A urcat pana la pozitia de secretar general al PSD in 2015, promovat de Liviu Dragnea.

In perioada 2012 – 2013 a absolvit un master in domenul „Studii de Securitate si Aparare” la Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir”.

El este membru Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari, iar in 2016 a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat fiica la propriul cabinet parlamentar.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Recent Posts

Reactia garzilor de corp dupa ce premierul Slovaciei a fost impuscat. Aliatii lui Robert Fico lanseaza atacuri dure la adresa jurnalistilor si a opozitiei – Video

Publicatia Pravda din Slovacia a dat publicitatii imagini cu momentul in care garzile de corp…

19 minute ago

Iohannis si Ciolacu se declara „socati” in legatura cu impuscarea premierului Slovaciei: „Condamn cu fermitate astfel de acte extremiste”

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca este socat sa afle ca premierul Slovaciei, Robert…

8 minute ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

60 de minute ago

A fost impuscat premierul Slovaciei. Au fost cel putin trei focuri de arma

Premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova dupa o sedinta de guvern, el fiind…

O oră ago

Militarii rusi au oprit traficul auto pentru a ataca cu rachete Grad regiunea Harkov din Ucraina. Soferii privesc „spectacolul” din masini – Video

Imagini ireale publicate chiar de armata Rusiei pe retelele de socializare. In mijlocul unei sosele…

2 ore ago

Falsitatea „reformelor” lui Ciolacu, evidentiata de Comisia Europeana: „Deficitul guvernamental se va inrautati semnificativ”

Comisia Europeana avertizeaza ca deficitul guvernamental va urca la 6,9% din PIB in 2024 si…

O oră ago