Marian Oprisan e pamantiu. Klaus Iohannis intra pe teritoriul baronului si face miting

politica

Presedintele Klaus Iohannis partiicpa miercuri dimineata la inaugurarea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judetean Suceava, iar dupa–amiaza se va afla la Focsani, la un eveniment de campanie electorala al PNL.

”Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa miercuri, 16 octombrie a.c., la inaugurarea Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava. Proiectul de reorganizare si lansare a unui nou ambulatoriu integrat de specialitate reprezinta un model de bune practici, in vederea asigurarii unor servicii medicale de calitate superioara si a cresterii gradului de satisfactie a pacientilor”, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Institutia subliniaza ca prin prezenta sa la acest eveniment, presedintele Klaus Iohannis ”transmite un semnal important de sustinere a unei reforme reale a sistemului sanitar din Romania, prin alinierea la trendul european si international de dezvoltare a serviciilor spitalicesti oferite in regim ambulatoriu, precum si a sectorului de medicina primara si preventiva”.

In a doua parte a zilei, presedintele Iohannis se va afla la Focsani, unde Partidul National Liberal filiala Vrancea organizeaza o reuniune la care sunt asteptati aproximativ 1.000 de simpatizanti, membri ai PNL, parlamentari si alesi locali din judet. Reuniunea va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor ”Leopoldina Balanuta”.

Printre cei care vor lua cuvantul se numara seful statului, presedintele PNL, Ludovic Orban, vicepresedintii PNL Victor Paul Dobre si Ion Stefan si presedintele PNL Vrancea, Catalin Toma.

Mai mult despre: ,

Comentarii: