Marian Oprisan s-a baricadat in buncar, nimeni nu l-a mai vazut de o luna: „A intrat in pamant”

politica

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan (PSD), nu a mai fost vazut de o luna, de cand epidemia de coronavirus si-a aratat coltii si in Romania. Prefectul judetului Vrancea, Gheorghita Berbece, afirma ca nu a reusit deloc sa se intalneasca cu Oprisan. Nimeni nu stie unde este.

De aproape o luna, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, este absent din peisaj, anunta Realitatea de Vrancea.

Prefectul judetului, Gheorghita Berbece, a declarat ca nu poate colabora cu seful CJ Vrancea in lupta contra coronaviruslui pentru  ca acesta ar fi intrat in pamant.

„Colaborarea cu presedintele Consiliului Judetean este sublima, dar lipseste cu desavarsire. Sincer, ma asteptam din partea unui om care pretinde a avea multa experienta in administratie si care foloseste sintagma ‘vrancenii mei iubiti’ la fiecare doua fraze, sa dea dovada de o implicare totala. Iar cand spun asta, ma refer la structurile coordonate de Consiliul Judetean, la banii pe care ii are in conturi si trebuie sa fie folositi in binele vrancenilor si, nu in ultimul rand, la prezenta sa in mijlocul evenimentelor.

Domnia sa nu a binevoit sa participe la nicio sedinta a CJSU, structura unde are rol de vicepresedinte. Mai mult, domnii trimisi sa-l inlocuiasca au fost preocupati mai mult sa-mi atraga atentia ca nu cumva sa profit de situatia de urgenta si sa le schimb directorii din posturi. Mai mult, la videoconferinta sustinuta de presedintele Iohannis, la care trebuiau sa participe toti membri CJSU, am solicitat, initial verbal, sa ne puna la dispozitie sala de sedinte a CJ, lucru refuzat. Am revenit cu adresa scrisa, in urma careia a acceptat, dar raspunsul a fost tardiv si insotit de o multime de pretentii care numai cu gandul la colaborare nu te duc”, a declarat prefectul Berbece pentru Realitatea de Vrancea.

Realitatea de Vrancea precizeaza ca „in nenumarate randuri, in ultimele trei saptamani, am incercat sa-l contactam pe Oprisan pentru a ne spune unde se afla, dar acesta nu a raspuns apeulurilor noasre repetate”.

Citeste si: Imagini in premiera, palatul de faraon al lui Oprisan. Ce se ascunde dincolo de zidul de trei metri – Video

Mai mult despre: ,

Comentarii: