Marian Vanghelie afirma ca Victor Ponta „a trecut la musulmani”: „Niciodata nu vorbesc decat in cunostinta de cauza”

politica

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, fost lider PSD, il ataca dur pe Ponta, dupa ce fostul premier a anunta ca si-a depus demisia in alb din partid. Vanghelie a declarat ca fostul premier a distrus PSD si ca „o perioada mai scarboasa decat perioada in care Ponta a condus, n-a existat in acest partid”.

„Mie imi pare rau ca n-a fost dat afara. O sa vedeti ca ajunge pe strada. Primeste exact ce a facut el cu Gabriel Oprea in partid. A distrus partidul. De ce ne-a dat pe noi afara din partid?”, a spus Marian Vanghelie, potrivit Agerpres.

Plecarea lui Ponta este naturala, este de parere fostul edil.

„A nenorocit partidul in toate sensurile. El a stat cu cineva sa discute la masa? El a bagat Biroul Executiv National in seama? Ne spunea ca asa trebuie. (…) Eu nu cred ca Dragnea l-a marginalizat, cred ca l-a lasat sa se marginalizeze singur”, a afirmat Vanghelie.

Intrebat daca Ponta poate avea o cariera politica in afara PSD, fostul primar a replicat: „Poate ca in Turcia, pentru ca ati vazut ca si-a lasat barbita acolo. Cand sta in Turcia, vine cu barbita. Eu am inteles, nu sunt sigur, ca sa nu va spun o minciuna, ca a trecut la musulmani. Nu stiu din ce motive. Verificati si voi. El are multe formule si motive pentru a trece la musulmani. Niciodata nu vorbesc decat in cunostinta de cauza. Ati vazut cum isi lasa ca sauditii barba domnul Ponta cand este plecat? Aici nu trebuie sa isi protejeze obrazul ca este destul de gros, acolo are nevoie”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: