„Marile” realizari ale Rusiei: Un politician se lauda cu renovarea unei toalete publice din lemn

externe

La una dintre statiile de autobuz din Novosibirsk, Rusia, o toaleta publica din lemn a fost dezinfectata, reparata si spalata. Politicianul local Svitlana Kaverzina s-a laudat cu aceasta realizare pe pagina sa de Twitter, potrivit glavcom.ua.

Femeia a mentionat ca, anterior, toaleta nu avea usa si sufla vantul prin ea, dar acum au fost create „conditii acceptabile” pentru soferi.

„Vom monitoriza starea sanitara. Soferii nostri trebuie sa lucreze in conditii acceptabile”, a scris Kaverzina pe Twitter.

Postarea a atras un val de critici si ironii pe reteaua sociala.

 


Primele informatii despre starea de inapoiere si despre conditiile precare ale traiului soldatilor rusi din regiunile sarace ale Federatiei au aparut chiar din primele zile ale invaziei din Ucraina.

Ucrainenii au interceptat convorbiri telefonice ale soldatilor rusi cu rudele de acasa din care a reiesit ca rusii erau uluiti de faptul ca ucrainienii au un nivel de trai mult peste al lor.

Intr-una dintre convorbiri soldatul rus care vorbea cu sotia era uimit de calitatea incaltamintei sport, a electronicelor etc. lasate in urma de ucrainenii care au plecat in graba din fata agresorilor. Sotia l-a indemnat sa ia tot ce poate fi folosit si sa trimita in Rusia.

Este cunoscut apetitul soldatilor rusi pentru masinile de spalat ale ucrainenilor. La un moment dat a fost vorba de un jaf coordonat al armatei ruse care ar fi avut nevoie de aceste masini de spalat pentru componentele electronice de care ar fi dus lipsa complexul militar rus.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: