Marina Almasan, interviul anului cu Olguta: „Sunteti o femeie frumoasa, cocheta, extrem de feminina. Sunt sigura ca multi barbati v-au facut curte”. Olguta se plange de „limbaj agresiv si jignitor” in politica

politica

Interviu ireal realizat de Marina Almasan, realizatoare TVR, cu Lia Olguta Vasilescu, candidat al PSD pentru Primaria Craiovei. Almasan i-a facut numeroase complimente vicepresedintelui PSD, iar aceasta s-a plans de „limbajul agresiv” din politica.

„Olguta Vasilescu una dintre cele mai puternice romance ale momentului”, incepe interviul realizat de Almasan pentru revista pe care o patroneaza, Femei de 10.

Iata cateva mostre de intrebari si raspunsuri:

Marina Almasan: Pentru ca sunteti o femeie frumoasa, cocheta, extrem de feminina – spun cei care va cunosc de aproape . Cum se impaca feminitatea cu profilul unei “femei puternice”?

Lia Olguta Vasilescu : Depinde de la femeie la femeie, dat totdeauna o femeie puternica are si slabiciunile ei si latura ei sensibila.

Marina Almasan: Sunteti o femeie frumoasa si placuta. Sunt sigura ca multi barbati v-au facut curte. Ce a avut sotul dumneavoastra si nu au avut toti ceilalti? Cum v-a cucerit?

Lia Olguta Vasilescu : Siguranta de sine si faptul ca e foarte prezentabil.

Olguta Vasilescu, unul dintre cei mai agresivi si toxici politicieni romani, s-a plans „limbajul jignitor” din politica.

„Mi se pare ca traim intr-o epoca in care ura si invidia nu cunosc limite, iar limbajul agresiv si jignitor sunt considerate ‘in ordine’. Parca asa ne spunea si Johannis, atunci cand o femeie din politica era jignita suburban… Ca e ceva normal. Nenorocirea este ca, dupa ce limitele au fost trecute si unii au inteles ca asa trebuie, o sa se bucure si ei de ‘tratamentul’ asta”, a sustinut Olguta Vasilescu.

 

Comentarii: