Categories: news

Marinar de origine georgiana cautat in dreptul statiunii Olimp

Un marinar de cetatenie georgiana, aflat la bordul unei nave aflate pe Marea Neagra la circa 60 de mile marine departare de statiunea Olimp, este cautat dupa ce autoritatile portuare au fost alertate, marti, in legatura cu disparitia acestuia, potrivit Autoritatii Navale Romane.

Nava pe care se afla marinarul a transmis o alerta catre Serviciului MRCC din cadrul Autoritatii Navale Romane.

„Nava, sub pavilion Vanuatu, se afla la 60 de mile marine de Olimp si a reusit sa contacteze si nava GSP Centaurus, aflata in apropierea sa pentru a anunta despre incidentul de om la apa. Inspectorii MRCC au coordonat nava GSP pentru a incepe imediat cautarea marinarului disparut. Dupa mai bine de o ora si jumatate de cautari marinarul nu a fost insa gasit”, reiese din comunicat.

Conform sursei mentionate, din primele informatii se pare ca barbatul are in jur de 23 de ani si ocupa functia de timonier.

Din cauza lasarii intunericului, operatiunea a fost suspendata, o nava de interventie din cadrul Agentiei Romane de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare urmand sa reia cautarile miercuri dimineata.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

O oră ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

2 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

2 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

3 ore ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

2 ore ago