news

Mario Iorgulescu, sentinta definitiva a Curtii de Apel: 13 ani si 8 luni de puscarie. Fiul presedintelui LPF este in Italia

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost condamnat miercuri la 13 ani si opt luni de inchisoare de Curtea de Apel Bucurest. Decizia este definitiva.

Iata decizia instantei:

Mario Iorgulescu a fost condamnat in prima instanta la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si drogurilor (cocaina), in legatura cu accidentul auto provocat de acesta in anul 2019, soldat cu moartea unui barbat.

Mario Iorgulescu se afla internat intr-o clinica privata din Italia, parintii sai reusind sa-l scoata din tara cu un avion privat, imediat dupa accident. El nu a fost audiat de catre procurori sau magistrati, in timpul urmaririi penale sau desfasurarii procesului in instanta.

In seara zilei de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu participa la o petrecere data de familia unei prietene in satul Gulia, comuna Tartasesti, unde a consumat alcool. La un moment dat, afla ca fosta sa iubita, de care tocmai se despartise, se afla intr-un club din Parcul Herastrau. Martorii povestesc ca el s-a certat continuu la telefon cu fosta iubita, era nervos si tipa, insa i-a promis gazdei ca nu se va urca la volan in starea in care se afla.

La terminarea petrecerii, in jurul orei 2,50, pe fondul unei crize de gelozie si intr-o stare de furie, avand o alcoolemie de 1,96 g/l si fiind sub influenta cocainei, el s-a urcat in masina sa, un Aston Martin model DBS, si a plecat spre Capitala.

A intrat in Bucuresti prin Chitila, circuland cu viteze cuprinse intre 140 km/h si 164 km/h (momente surprinse de camerele video de pe traseu), in intersectia dintre Soseaua Chitilei si strada Teodor Neagoe a patruns pe culoarea rosie a semaforului cu viteza de 145 km/h, dupa care a accelerat pana la 162 km/h in momentul in care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteza redusa pe banda I. Ulterior, a urcat cu masina pe un scuar, apasand la maximum pedala de acceleratie, a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism condus de un barbat, care a decedat pe loc.

Un martor al accidentului a povestit in instanta scene oribile de la locul coliziunii, soferul din cealalta masina fiind gasit aruncat pe jos.

La cateva zile dupa accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de catre familie in Italia, cu un avion privat, si internat intr-o clinica.

A fost trimis in judecata, in lipsa, iar pe 10 februarie 2023 a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si drogurilor (cocaina).

In decizia de condamnare, judecatoarea Manuela Orzata de la Tribunalul Bucuresti a mentionat ca Mario Iorgulescu avea discernamant in momentul producerii accidentului, nu a suferit si nu sufera nici in prezent de afectiuni psihice care sa-l impiedice sa fie transferat din Italia pentru a participa la procesul intentat de autoritatile romane, iar daca are afectiuni medicale se poate trata fara probleme in sistemul penitenciar din tara noastra.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Fondul Monetar International va acorda o noua transa de imprumut Argentinei, laudand politica de austeritate a presedintelui Milei

Fondul Monetar International, cel mai mare creditor al Argentinei, a acceptat luni sa elibereze urmatoarea…

19 minute ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

37 de minute ago

Tatal lui Adrian Sarbu a fost gasit injunghiat in stomac in baie. El are 95 de ani – Surse

Tatal lui Adrian Sarbu a fost gasit, marti, cu o plaga in stomac in baia…

2 ore ago

Fortele ruse au facut noi progrese pe frontul din estul Ucrainei, apropiindu-se periculos de Harkov

Fortele ruse au preluat in ultimele ore controlul asupra localitatii Lukianti, in apropiere de granita…

50 de minute ago

Zeci ce politisti georgieni au batut un protestatar pro-european in timp ce acesta era cazut la pamant – Video

Prim-ministrul georgian Irakli Kobahidze a cerut parlamentului sa adopte proiectul de lege al „agentilor straini”,…

49 de minute ago