Marioneta nu este lasata singura niciun moment. Dragnea a trimis-o pe Anca Alexandrescu sa o pazeasca pe Dancila la motiunea de cenzura

politica

Premierul Viorica Dancila este pazita indeaproape sin in plenul Parlamentului, inainte de votul la motiunea de cenzura, de catre Anca Alexandrescu. Fista consiliera apropiata a lui Dragnea, Alexandrescu este acum consiliera pe comunicare a lui Dancila.

Anca Alexandrescu i-a dat indicatii Vioricai Dancila chiar in fata prezidiului Camerei Deputatilor, in fata parlamentarilor prezenti si a camerelor de luat vederi ale televiziunilor.

Inainte de a ajunge in sala de plen, Viorica Dancila a fost convocata in biroul sefului Camerei Deputatilor.

In sala, la sedinta in care se voteaza motiunea de cenzura la adresa Cabinetului Dancila, sunt 249 de alesi prezenti din 465 in total, a anuntat Florin Iordache la inceputul sedintei.

Pentru aprobarea motiunii de cenzura sunt necesare 233 de voturi. Votul va fi secret cu bile.

Referitor la subiect, premierul Viorica Dancila a declarat, la inceputul lunii decembrie, ca nu are emotii in legatura cu motiunea de cenzura, deoarece exista majoritate parlamentara si are incredere in colegii de partid.

La randul sau, intrebat daca are vreo emotie la motiunea de cenzura, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a replicat: „Nu cred ca au sanse”, precizand ca are incredere ca parlamentarii PSD nu vor vota pentru motiune.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: