news

Marius Pancu a plecat de la Digi24 la Voiculescu, la Antena 1: „Ne revedem cu aceleasi interviuri intransigente”

Prezentatorul Marius Pancu de la Digi24 anunta ca va pleca la Antena 1, post controlat de Dan Voiculescu. El va face parte din echipa Observator, principala emisiune a postului.

Oanvu va prezenta unul dintre jurnalele de stiri de la Antena 1. „Ne revedem curand in echipa Observator”, a scris Pancu pe Facebook.

„Dragilor, azi ne vedem la ultima editie Stirile Serii, iar duminica la ultima Editie Speciala la Digi24. Stiu ca publicul celor doua emisiuni e diferit, asa ca anuntul il fac de pe acum. Nu vreau sa devin emotional, dar va multumesc ca ati fost cu mine in astia 10 ani… de la primul breaking news (care a fost o deraiere de tramvai 41 cu Andreea Georgescu si @anca dumitrescu) la toate atentale teroriste, caderile de guverne si de meteoriti, la toate interviurile: de la fete regale, la artisti, scriitori si politicieni – toate realizate cu aceeasi intransigenta si opozitie indiferent de personajul din fata mea tocmai pentru ca stiam ca acasa am sustinerea voastra.

Le multumesc si colegilor care m-au suportat desi nu e totdeauna usor – toata zbaterea a fost pentru ca mi-am dorit ca produsul nostru sa iasa exceptional, nu pentru ca as fi avut vreo doaga lipsa sau vreo miza personala.

Va apreciez cum poate n am spus-o prea des. Si ma-nclin cu asupra de masura in fata echipelor directe, we made it work, va stiti voi. Altfel, nu e nimic picant la mijlloc, stiu ca veti intreba.

Sunt doar straturi de viata suprapuse. Si casnicii in urma carora ramanem prieteni atunci cand le-am atins limitele si le-am trait povestile. Love you to bits, you’re always gonna be in my heart.

Ne revedem curand in echipa Observator. Cum ma stiti, cu acelasi aplomb, cu aceeasi apetenta pentru subiecte care nu-s run of the mill, cu aceleasi interviuri intransigente. Si hai, one last time, tune in la Stirile Serii”, a anuntat Pancu pe Facebook, miercuri seara.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa
Tags: marius pancu

Recent Posts

Italia: Politia a saltat peste 100 de mafioti din clanul ‘Ndrangheta. Germania serveste drept centru de spalare a banilor pentru ‘Ndrangheta

Politia italiana a retinut marti, in orasul Cosenza din Calabria, 109 presupusi membri ai mafiei…

3 minute ago

Volodimir Zelenski si-a anulat vizita in Spania din cauza situatiei tot mai dificile de pe frontul din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si-a anulat vizita in Spania, din cauza situatiei dificile de pe…

14 minute ago

Strigator la cer: Eurovision a amendat delegatia ucraineana pentru ca a purtat tricouri prin care solicita eliberarea luptatorilor de la Azovstal luati prizonieri de rusi

Organizatorii concursului Eurovision au amendat delegatia ucraineana pentru ca a purtat tricouri imprimate cu logo-ul…

44 de minute ago

O familie unita: un sibian candideaza la Consiliul Local impreuna cu fratele, mama si bunica lui

Ioan Stefan Zara, candidatul la functia de primar al municipiului Sibiu din partea Partidului Ecologist…

O oră ago

Si Piedone are o „matusa Tamara”: primarul isi ascunde cele sapte vile de lux din Bragadiru pe numele unei batrane de 87 de ani, cu pensia de 2.000 de lei – VIDEO

O investigatie jurnalistica a scos la iveala o veritabila caracatita imobiliara aflata in spatele actualului…

2 ore ago

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a prezentat primul sau portret oficial de la incoronare

Regele Marii Britanii, Charles al III-lea, a prezentat oficial primul sau portret finalizat de la…

2 ore ago