Marius Pieleanu anunta cu ce propunere de premier va merge PSD la Cotroceni

politica

Sociologul Marius Pieleanu, cunoscut pentru relatiile sale apropiate cu PSD, anunta ca PSD il va propune, la Cotroceni, pe Liviu Dragnea ca premier.

„PSD va merge la Cotroceni cu Liviu Dragnea ca propunere de premier. El este cel mai puternic om politic din Romania, din punct de vedere al numarului de voturi obtinute. Eficient cum il stim, imediat dupa ce propunerea PSD va fi aprobata, el va trece la punerea in aplicare a programului partidului”, a declarat Pieleanu la Antena 3.

In prima conferinta de presa de dupa alegeri, organizata joi, Dragnea a anunta ca propunerea de premier ca fi facuta cunoscuta doar in timpul consultarilor de la Cotroceni.

„In ceea ce priveste propunerea pe care PSD o va face presedintelui Iohannis la consultari (…) nu voi face aceasta propunere avand in vedere un avantaj pentru mine sau un avantaj pentru presedintele Iohannis, nici macar pentru PSD. Voi face in avantajul acestei tari. Si aceasta propunere va fi facuta doar la consultari, acolo va fi facuta prima data. In ceea ce priveste reactia domnului presedinte Iohannis, eu cred, sper ca toti cei care au pierdut (…) au posibilitatea in aceasta saptamana sa se obisnuiasca cu aceasta idee si sa inteleaga ca, dincolo de suparari, dezamagiri, a fost un vot care trebuie respectat, pentru ca altfel iesim din democratie”, a spus Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa.

Intrebat daca PSD va face o noua propunere de premier in cazul in care presedintele o va refuza pe prima, acesta a afirmat: „Nu va avea niciun motiv constitutional sau legal sa refuze aceasta propunere”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: