Marius Pieleanu, ingrozit ca Dragnea ar putea intra la puscarie: „Sper din tot sufletul ca mai exista elemente in justitie care se vor opune”

politica

Sociologul Marius Pieleanu este pur si simplu inspaimantat la gandul ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar putea ajunge la inchisoare. El a tinut sa-si manifeste public sustinerea fata de liderul PSD.

Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca a primit informatii conform carora va fi bagat la inchisoare in perioada aprilie-mai. El a aratat ca decizia s-a luat la cel mai inalt nivel din Romania.

„Afirmatia domnului Dragnea este extrem de grava. Sper din tot sufletul, pentru sanatatea societatii romanesti si pentru viitorul ei, ca declaratia aceasta sa nu se adevereasca. In urma dezvaluirilor din ultima perioada facute de Sebastian Ghita… sigur ca este posibil un astfel de scenariu. Sper sa mai avem suficiente elemente de echilibru, inclusiv in justitie, care sa se opuna unor astfel de decizii si sa judece in continuare dosarele pe baza unor elemente corecte, cu caracter juridic, iar hotararea sa se ia conform literei si spiritului legii”, a spus Marius Pieleanu la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: