Marius Tuca, pagubit de „partenerul” Adrian Sarbu. Tuca se razboieste acum prin instante cu Sarbu pentru 150.000 de euro

news

Marius Tuca a castiga doua procese cu firmele controlate de Adrian Sarbu, dupa ce nu a fost platit pentru emisiunile realizate la Aleph News, insa firmele lui Sarbu sunt in insolventa.

Doua instante au decis definitiv ca Tuca ar trebui sa primeasca numai de la Aleph zeci de mii de euro pentru emisiunea Marius Tuca Show, realizata la televiziunea lui Adrian Sarbu.

In total, este vorba de 150.000 de euro, bani pe care Marius Tuca ar trebui sa le primeasca de la doua societati controlate de Adrian Sarbu: Docudrama SRL, care a intrat recent in insolventa, si Aleph News, care are deja o cerere de intrare in insolventa cu termen la data de 16 martie, informeaza Pagina de Media.

„Admite cererea in anulare formulata de catre creditoare. Rejudecand, admite cererea de emitere a ordonantei de plata Obliga debitoarea sa plateasca creditorului suma de 396.473 lei in termen de 10 zile de la comunicarea prezentei ordonante. Obliga debitoarea la plata dobanzii legale penalizatoare aferente debitului sus mentionat de la data scadentei si pana la data platii efective. Ia act ca creditorul a solicitat cheltuielile de judecata pe cale separata. Definitiva”, a decis tribunalul.

In cazul Aleph News, Tribunalul a decis ca firma trebuie sa-i plateasca lui Tuca 279.671 de lei (56.000 de euro), la care se adauga 33.964 de lei dobanda (6.800 de euro), iar penalizarile continua pana la data platii catre jurnalist.

Marius Tuca si Adrian Sarbu au inceput colaborarea la inceputul lui 2019. In luna februarie, acum patru ani, compania Aleph Media, fondata de Adrian Sarbu, intra cu 50% din actiuni in postul de radio Smart FM. Cealalta jumatate era a familiei Tuca.

Pe langa postul de radio, Marius Tuca si Adrian Sarbu au intrat ca parteneri intr-un proiect de televiziune. In iunie 2019, compania Smart TV Management, cu Marius Tuca si Aleph actionari in mod egal, primea licenta de emisie de la CNA pentru postul generalist Smart TV. Doi ani mai tarziu, Smart TV era gata de emisie si intra online.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: