„Mars cu hotia!”. Unchiul Ciolacu, cel care si-a angajat nepoata la stat, acuza PNL ca si-a angajat „15.000 de pile” la stat

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuza PNL ca si-a angajat „15.000 de pile la stat”. „Mars cu hotia”, se incheie mesajul lui Ciolacu, care la randul sau si-a angajat nepoata la ICR.

„Guvernarea PNL produce 600 de mii de someri. In cateva luni, liberalii distrug tot ce se castigase in 3 ani cu PSD.

Statistica oficiala ne anunta ca peste 628.000 de contracte de munca au incetat definitiv in trei luni de pandemie (16 martie – 17 iunie). Iata factura incompetentei echipei Iohannis-Orban in a sprijini eficient economia.

Practic, in 7 luni de mandat, PNL a reusit sa spulbere tot ce castigase Romania in 3 ani de guvernare PSD, cand somajul ajunsese la un minim istoric. Liberalii arunca astfel tara inapoi in guvernarea Boc-Basescu, in 2011. Doar in acel cosmar economico-social am mai avut un asemenea somaj de 5,2%.

Guvernarea PNL nu reuseste nici macar sa mentina numarul actual al angajatilor din economie, in schimb, liberalii au putut sa-si angajeze aproape 15.000 de pile la stat! De fapt, singura strategie anti-somaj care functioneaza in Romania de azi este sa ai carnet de partid cu sigla PNL.

Cand oamenii raman pe drumuri iti trebuie mult cinism si tupeu sa vorbesti despre investitii faraonice in doua cincinale.

Liberalii insista cu aceasta farsa elogiata de un ministru drept ‘planul Marshall al PNL pentru Romania’. Singurul raspuns care se potriveste la asta este unul apasat: Mars cu hotia!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citeste si: Ciolacu nu si-a angajat doar nepoata, ci si pe nevasta lui Romascanu. Cariera fulminanta in institutiile statului a Gabrielei Otilia Romascanu

Andreea Ciolacu, nepoata lui Marcel Ciolacu, a fost angajata fara concurs la ICR.  „Ma bucur ca Andreea si-a gasit locul”, a spus Ciolacu.

„Andreea, nepoata mea, in afara ca e nepoata mea si consider ca e un copil deosebit, a terminat Regia – arta fotografica cu nota 10. Cred ca o zona cum este ICR este tocmai potrivita stilului ei si felului ei de a fi. Este o artista”, a spus Ciolacu la Digi24.

Andreea Ciolacu a fost angajata fara concurs la ICR, initial pe postul de consilier al sefului institutiei, Mirel Talos, iar de acolo a fost transferata la foarte scurt timp intr-un compartiment numit Serviciul Mari Programe, potrivit Europa Libera.

Mirel Talos este un apropiat al lui Calin Popescu Tariceanu, cu al carui partid PSD negociaza o alianta electorala si cu care colaboreaza politic in Parlament.

Ciolacu sustine ca nu-l cunoaste pe seful ICR. „Nu il cunosc pe domnul Talos Mirel si ma bucur ca Andreea si-a gasit locul in acel mediu. As vrea sa faceti diferenta intre un copil bun si profesionist si alte denumiri”, a mai spus presedintele PSD.

Mai mult despre: ,


Comentarii: