Mars de amploare in Cluj, mii de oameni sunt in strada. Protestatarii au gasit o cale foarte originala de a se face auziti – Video

news

Peste 3.000 de oameni sunt stransi in centrul Clujului, duminica seara, unde protesteaza fata de masacrarea legilor justitiei. Ei vor porni intr-un mars de peste sapte kilometri prin oras, iar pentru a se face auziti de cat mai multi clujeni si-au adus obiecte prin care sa produca zgomot. „Tacerea noastra e puterea lor, asa ca hai sa facem galagie!”, au indemnta organizatorii.

Astfel, oamenii au asupra lor vuvuzele, farfurii si linguri, in general obiecte care sa produca zgomot, scrie Ziua de Cluj.

„Cluj-Napoca, suntem intr-o situatie critica pentru Romania. In fiecare zi din perioada urmatoare e important sa fim cu ochii pe ei. Fiecare zi conteaza. Veniti cu noi, va fura si pe voi! Marti, se voteaza prima din cele trei legi ale justitiei in Camera Deputatilor.

Hai sa fim cu totii in strada si sa dam alarma duminica! Tacerea noastra e puterea lor, asa ca hai sa facem galagie! E nevoie de urmatoarele: oale/cratite/capace/polonice/linguri. Ia-ti oala si polonicul din dotare si hai sa trezim tot Clujul! Incepem cu Manasturul! Si nu uitati, suntem cu totii in aceeasi oala!

TRASEU: Traseu Manastur (7,2 km), Clopot – str. Memorandumului – str. Motilor – Calea Manastur – str. Primaverii – str. Izlazului – Str. Campului – Calea Manastur – str. Motilor – str. Petru Maior – Piata Lucian Blaga – str. Napoca – Piata Unirii – Clopot”, au precizat organizatorii, pe pagina de Facebook special creata pentru acest eveniment Suntem cu Totii in Aceeasi Oala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: