Martor confirma AMENINTARILE la adresa asistentei: „Am auzit discutia, PLANGEA”

news

Jurnalistul Alexandru Cautis sustine ca a auzit o discutie intre sefa Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grosu, si asistenta Violeta Mara Naca, in care asistenta plangea in urma amenintarilor pe care le-a primit. Violeta Maria Naca a dezvaluit ca interventiile la incendiul de la Colectiv s-au facut cu intarziere.

„Tocmai ce am asistat la discutia dintre doamna Grosu, sefa de la Ambulanta si doamna asistenta Violeta Maria Naca. Dimineata am primit un mesaj ca vrea sa vorbeasca cu mine si d-aia am sunat-o pe dna Grosu. Fix cand mi-a raspuns a sunat si asistenta plangand, pe alt telefon.

Am putut auzi discutia, in sensul ca auzeam ce spune doamna Grosu. Ideea este ca sunt mai multi medici care vor sa povesteasca despre faptul ca a fost o defectuoasa interventie. Poate ca sunt doar iesiri emotionale. Dar oamenii aceia trebuie sa fie lasati sa vorbeasca. Doamna Grosu, sefa de la Ambulanta, i-a propus asistentei sa vina la lucru, sa faca cu totii o sedinta si sa ‘iasa pe grupuri’ sa povesteasca presei ce convin dupa sedinta. Cand am reluat discutia cu doamna sefa i-am spus ca iesitul pe grupuri, de manuta, incolonat, nu este ok, daca oamenii spun ca au fost amenintati sa taca. Lasati-i sa spuna cine i-a amenintat! Liber! Doamne ajuta!”, a scris Cautis pe Facebook.

martor

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat, duminica seara, ca asistenta Violeta Maria Naca este „amenintata de cineva mare”.

„Ceva ce nu ati vazut (si poate nu veti vedea) la multe televiziuni: Asistenta de pe cea de a doua salvare, care a postat azi acel mesaj emotionant, in care povestea ce Iad a gasit la fata locului si cum au venit prea putine ambulante, cum pacientii sarutau ambulantele si implorau sa-i ia de acolo, a fost amenintata azi de cineva foarte mare. Am vorbit in seara aceasta cu ea, plangea la telefon si mi-a spus acest amanunt greu. Era terifiata de faptul ca poate fi amenintata din cauza ca a povestit cum a decurs salvarea, cu intarziere.

Are sufletul incercat de grozaviile pe care le-a vazut, dar mai ales pentru ca i se cere sa ascunda adevarul. Momentan sunt singurul jurnalist cu care a vorbit. Va rog, voi, jurnalistii cinstiti din tara aceasta, vorbiti cu aceasta femeie. Va rog, voi, decidentii cinstiti din aceasta tara, nu ascundeti adevarul. E pacat de bietii tineri! Iar, voi, telespectatorilor, nu va uitati la posturile TV unde Oprea, Piedone si gasca penalilor din UNPR sunt subtil absolviti de vina! Minciuna televizata este complice la astfel de dezastre!

Pe doamna asistenta o cheama Violeta Maria Naca”, a scris jurnalistul, dupa discutia pe care a avut-o cu aceasta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: