Marturia care ii aduce puscarie lui Dragnea. Floarea Alesu, plangand in fata judecatorilor: „Ce puteam sa fac in momentul in care am aflat ca cele doua sunt angajate la institutie?”

news

Floarea Alesu, fosta directoare de la Directia Copilului din CJ Teleorman, a plans in timpul ultimului termen al procesului lui Liviu Dragnea.

„Cat timp le-am gasit in institutie (pe cele doua angajate fictive – n.red.), ce puteam face cu ele? Sunt singura care nu mai sunt in institutie si pot sa vorbesc. Sunt pensionara. Nu e usor sa fiu director la Protectia Copilului pe un salariu de 2000 de lei. Eu trebuia sa le stiu pe toate oare? Existau comisii de cercetare disciplinara. Putram sa le ascund, nu asa cum se zice ca le-am trimis intr-un centru care nu functiona.

Imi cer scuze pentru tonul meu, imi pare rau pentru cariera mea, am muncit mult, am vrut sa-i demonstrez copilului meu sa fie mandru de mine”, a spus Alesu, plangand.

„Pot sa spun ca pot sa rasuflu usurata dupa 7 ani de chin, de cosmaruri, in care mi-am sacrificat cariera profesionala. Am recunoscut faptele, dar puneti-va in situatia mea, ce puteam sa fac in momentul in care am aflat ca cele doua sunt angajate la institutie?

Am un copil, am luptat 38 de ani sa o cresc. Am avut functii de conducere 30 de ani, ce s-a spus aici la apel m-a surprins. Cum sa fii presedinte de CJ si sa nu delegi atributiile in scris? Cum s-a putut spune ca eu, cat am fost director, nu am discutat cu seful CJ, decat cu martori?”, a mai spus Alesu.

Floarea Alesu a fost condamnata la 3 ani si 7 luni de inchisoare in prima instanta.

Completul ICCJ de cinci judecatori a anuntat ca va pronunta sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea pe 27 mai.

Mai mult despre: ,


Comentarii: