Marturia celui mai bun prieten al lui Dinca: „Am vazut-o pe Alexandra. Nimeni de la politie n-a venit sa ma intrebe ceva”

news

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca l-a vazut pe acesta cand ar fi adus-o pe Alexandra acasa. „La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. Acum stiu sigur. Nimeni de la politie n-a venit sa ma intrebe ceva”, a declarat Paul Miela pentru Adevarul.

Paul Mieila si Gheorghe Dinca au fost mult timp foarte apropiati. Au aceeasi varsta, au fost colegi de scoala si vecini de bloc. Relatiile lor s-au racit dupa ce s-au mutat amandoi la casa, in cartierul in care locuiesc acum. „Eram nedespartiti. El a fost cel care, pe vremuri, m-a si ajutat sa ma si angajez. Era un om bun si saritor. Nu imi amintesc sa fie obsedat de femei. El s-a casatorit din dragoste. Isi iubea mult sotia”, a declarat barbatul.

Barbatul a mai spus ca relatiile s-au racit dupa ce s-au mutat la casa, iar Gheorghe Dinca a plecat in Italia, unde a stat o perioada destul de lunga.

„Miercuri, pe 24 iulie, eu si sotia mea am mers la inmormantarea fratelui. Chiar daca ma deplasez greu, trebuia obligatoriu sa merg. Si retin foarte bine ora cand am ajuns in fata casei lui Dinca pentru ca sotia s-a uitat la ceas. Dorea sa vada cat am mers pe jos. De la casa mea pana la el nu e mult, dar eu am parcurs drumul intr-o ora. Mergeam, ma opream. Foarte foarte greu. De aceea, stiu foarte sigur ca la ora 10.30 am ajuns in dreptul casei lui Dinca”, a declarat barbatul pentru sursa citata.

„La ora 10,30, exact cand noi am ajuns in fata casei lui Dinca, l-am vazut si pe el. A parcat masina peste drum, a coborat, a traversat, a deschis portile in graba si a intrat. A bagat urgent masina in curte, era grabit, nu agitat. A trecut pe langa mine si nici nu m-a salutat. La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. Acum stiu sigur. Nimeni de la politie n-a venit sa ma intrebe ceva. Ma duceam eu sa le zic, dar v-am zis, ma deplasez foarte, foarte greu”, a povestit barbatul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: