Marturia unei romance prinsa in cosmarul de la metroul din Sankt Petersburg

externe

Explozia care a avut loc luni dupa amiaza intre doua statii de metrou din Sankt Petersburg a ingrozit o lume intreaga, mai ales ca cel mai puternic motiv invocat este cel al unui posibil atac terorist.

O romanca care locuieste in acest oras a vorbit despre ce se intampla in Sankt Petersburg si cum decurg operatiunile de salvare.

„Locuiesc nu departe de statia de metrou unde s-a intamplat tragedia. (…) e o aglomeratie foarte mare in centru pentru ca s-au inchis foarte multe statii de metrou. Sunt ambulante, pompieri, agitatie. Toata lumea este agitata, masurile de evacuare nu pot sa spun ca le-am vazut. Nu ne lasa sa ne apropiem prea mult, dar toata lumea se grabeste sa ofere primul ajutor celor care au nevoie”, a spus Cristina Militaru, a Digi 24.

In timpul noptii, bilantul atentatului de la metrou a crescut la 11 morti si cel putin 45 de raniti, iar anchetatorii l-au identificat pe principalul suspect ca fiind originar dintr-o tara central-asiatica.

Ministrul de Externe din Kazahstan a confirmat ca printre presupusii suspecti se numara si un cetatean kazah disparut, dar este prea devreme pentru tragerea unor concluzii in ceea ce priveste atacul terorist din Sankt Petesburg.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: