Masini noi de POLITIE cu girofar si uniforme proprii. ISIS arata cum isi construiesc STATUL – VIDEO

externe

Gruparea terorista ISIS a difuzat un nou material propagandistic din Libia, prezentand fortele de politie islamice patruland pe strazile orasului Sirte.

Filmarea arata o unitate ISIS de politie, purtand uniforma si conducand camionete albe dotate cu girofar alb-albastru. Orasul din centrul Libiei a fost ocupat de gruparea jihadista inca din iunie 2015, in urma pierderii capitalei estice Dernah.

isis_police

Propaganda ISIS incearca sa demonstreze ca lucreaza la construirea unui stat adevarat. In timp ce Vestul vegheaza, gruparea se concentreaza asupra extinderii in Libia. Legea si ordinea au fost drastic limitate in Libia de la caderea lui Muammar al-Gaddafi, lasand tara la mila grupurilor rivale de militii.

Clipul pare sa arate ca orasul continua sa functioneze bine sub conducerea ISIS, aratand civili la cumparaturi si electricitatea functionand fara probleme. Toti politistii ISIS sunt inarmati cu Kalasnikov si au masti pe fata pentru a-si ascunde identitatea. Presa din Libia a dezvaluit recent ca multi din recrutii ISIS ce traiesc in Sirte sunt luptatori straini din Siria si estul Africii, informeaza Daily Mail.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: