Masura disperata a lui Dragnea pentru a evita mazilirea. L-a convocat pe Tudorel Toader la sediul PSD

politica

Tudorel Toader a ajuns, joi, la sediul PSD, la chemarea lui Liviu Dragnea. Este pentru prima data cand ministrul Justitiei participa la o sedinta a liderilor PSD in sediul partidului.

Toadwer a venit insotit de premierul Dancila si de mistrul de Interne, Carmen Dan, anunta televiziunile de stiri. Convocarea lui Toader la sediul PSD are loic in contextul in care aproximativ 30 de organizatii PSD intentioneaza sa ii ceara lui Dragnea sa demisioneze.

Cel mai probabil, Dragnea incearca sa il convinga pe Tudorel Toader sa fie de acord cu adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. Astfel, Dragnea crede ca va reusi sa ii potoleasca pe liderii din PSD care ii vor capul.

Site-ul stiripesurse.ro, patronat de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa, a anuntat ca 28 de organizatii PSD ii cer lui Liviu Dragnea sa demisioneze din fruntea PSD. Informatia a fost difuzata anterior, pe surse, si de Stirile Pro TV.

„28 de lideri judeteni au semnat deja o scrisoare deschisa prin care ii vor cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al PSD si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor”, scrie stiripesurse.ro. Si Romania TV, post apropiat de PSD, a difuzat informatia ca 30 de filiale ii solicita lui Dragnea sa convoace Comitetul Executiv al partidului cat mai curand.

De asemenea, surse din PSD au declarat pentru Stirile Pro TV ca cel putin 20 de lideri de filiale ale Partidului Social Democrat au semnat o scrisoare in care cer in mod deschis demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Aceasta scrisoare va fi depusa la sediul PSD cat mai curand, posibil vineri sau sambata, iar liderii social-democrati nemultumiti vor solicita convocarea Comitetului Executiv al PSD.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: