„Materiale de propaganda”. Politistii lui Robert Negoita (PSD) au confiscat pliantele celor care strang semnaturi pentru referendumul impotriva penalilor – Video

news

Membrii USR din Sectorul 3 care strangeau semnaturi, duminica, pentru initierea unui referendum care sa interzica penalilor sa mai ocupe functii publice au fost legitimati de politisti. Sectorul 3 este condus de  Robert Negoita (PSD).

Politistii i-au acuzat ca distribuie ilegal „materiale de propaganda” si, intr-o prima faza, le-au confiscat pliantele in care prezentau campania „#Fara penali”.

„Din pacate in Bucuresti intampinam, iar, opozitia puterii penale. Colegii mei din USR Sector 3 au fost intampinati de obedientii primariei, politistii care ar trebui sa fie de partea cetateanului! Domnule Negoita, nu sunteti mai presus de lege! Doamna Fire, nu sunteti mai presus de lege! Imi pare rau ca nu sunt alaturi de colegii mei! Imi pare rau cand vad ca taxele noastre sunt folosite pentru interesele unor golani!”, a anuntat senatorul USR Florina Presada.

„Ne-a legitimat politia, a spus ca raspandim ilegal materiale de propaganda”, a declarat unul dintre membrii USR.

„Din pacate, Campania #farapenali a inceput cu stangul in sectorul 3. Politia Locala a venit sa legitimeze si sa pregateasca amenzi pentru colegii nostri care strangeau semnaturi si imparteau pliante. In ciuda faptului ca avem autorizatie pentru aceasta activitate inca asteptam lamurirea situatiei si restituirea pliantelor confiscate”, se anunta pe pagina USR Sector 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: