Mazare sfideaza din paradisul sau din Madagascar. Primele declaratii: „Sunt linistit, petrec cu mai multi prieteni”

news

Radu Mazare a vorbit cu un realizator de la Romania TV despre ce face in Madagascar. El a anuntat la sfarsitul lui 2017 ca va solicita azil politic in aceasta tara.

Victor Ciutacu anunta ca a stat de vorba cu Mazare, dupa ce acesta a fugit la sfarsitul lui 2017 din tara. Transfromat in avocat al lui Mazare, Ciutacu mentioneaza ca infractorul  este plecat legal in Madagascar, impotriva sa nefiind pronuntata o sentinta judecatoreasca, singura conditie pe care o incalca fiind cea a neprezentarii la controlul judiciar.

”Am vorbit de Sarbatori, daca tot mi-am facut datoria sa va anunt ca a plecat Radu Mazare din Romania, am mentinut legatura cu el.

E bine, e linistit, assteapta indeplinirea formalitatilor. Sta legal in Madagascar, are permis de sedere pe termen lung. Si-a luat rezidenta pe termen lung, are o afacere impreuna cu mai multi oameni. Sta acolo, petrece Sarbatorile acolo cu mai multi prieteni”, a declarat Ciutacu la Romania TV.

Radu Mazare a parasit Romania in prima zi de Craciun, el plecand cu o cursa aeriana care a avut destinatia Paris. El s-a imbarcat pe Aeroportul „Henri Coanda” din Bucuresti, au afirmat surse judiciare. Ulterior a anuntat ca este in Madagascar unde va solicita azil politic pentru ca a devenit o „tinta a statului paralel”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: