Mazare si Vanghelie, SUSPENDATI din functia de primar

news

Radu Mazare si Marian Vanghelie, ambii aflati in arest, au fost suspendati luni din functia de primar. Deciziile au fost luate de prefectii din Constanta si Bucuresti.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanta, prefectul Constantin Ion a emis, luni, ordinul de suspendare din functia de primar al municipiului Constanta a lui Radu Mazare. Decizia i-a fost comunicata lui Radu Mazare, Consiliului Local Constanta si secretarului orasului.

Ordinul este valabil pana la incetarea masurii arestului preventiv si poate fi atacat in instanta de contencios administrativ.

In privinta lui Vanghelie, prefectul Capitalei a declarat ca a luat aceeasi masura. Nicolae Petrovan, prezent la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, a fost intrebat daca l-a suspendat din functie pe Marian Vanghelie, prefectul confirmand, fara a face alte precizari despre data la care a fost luata decizia.

Atributiile primarului au fost preluate, dupa arestarea lui Marian Vanghelie, de viceprimarul Dan Croitoru, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanti ai Primariei Sectorului 5.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: