recomandate

Mbappe, celalalt erou de la Cupa Mondiala care ramane in istorie. A avut una dintre cele mai bune performante individuale de la Cupa Mondiala din toate timpurile

Kylian Mbappe a avut una dintre cele mai bune performante individuale de la Cupa Mondiala din toate timpurile in Qatar, dar nu a fost suficient pentru a asigura victoria Frantei in fata Argentinei. Cand s-a sfarsit, Mbappe nu si-a putut ascunde dezamagirea si a fost consolat de presedintele Frantei, Emmanuel Macron, care l-a imbratisat in mijlocul terenului.

In timp ce Messi si echipa sa sarbatoreau bucurosi victoria din finala Cupei Mondiale, jucatorii francezi, si Mbappe in special, erau la extrema opusa a spectrului emotional.

Mbappe a fost senzational pe toata durata turneului, castigand Gheata de Aur pentru ca a marcat cele mai multe goluri la Cupa Mondiala, subliniaza Clutch Point. Chiar si in timp ce a acceptat prestigiosul premiu, este clar ca Mbappe a vrut doar victoria. El nu a schitat nici macar un zambet in timp ce a defilat pe scena pentru a accepta trofeul Gheata de Aur.

Atacantul francez a fost incoronat duminica, 18 decembrie, cel mai bun marcator al Cupei Mondiale din Qatar, dupa infrangerea echipei Frantei in finala cu Argentina. Starul de 23 de ani al lui PSG a marcat opt goluri, dintre care trei din penalty, si se afla acum pe primul loc, in fata lui Lionel Messi (sapte goluri) si Olivier Giroud (patru goluri).

Dar acest titlu de cel mai bun marcator este o slaba recompensa pentru Kylian Mbappe. Intr-un meci care va ramane in istoria fotbalului, argentinienii au obtinut a treia lor stea la penalty-uri, spulberand sperantele francezilor de a castiga a doua Cupa Mondiala consecutiva. Portarul francez, Hugo Lloris, care a facut o serie de miscari magistrale in timpul Cupei Mondiale, nu si-a putut stapani lacrimile.

Nici macar presedintele francez Emmanuel Macron, aflat in tribune in timpul meciului de pe stadionul Lusail, nu l-a putut consola pe Mbappe.

A incercat sa-l consoleze pe atacantul francez. Dar in zadar.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Serbia reintroduce serviciul militar obligatoriu dupa ce Croatia vecina a decis acelasi lucru

Guvernul sarb a decis, vineri, sa reintroduca serviciul militar obligatoriu, care a fost abolit in…

O oră ago

Soldati israelieni au fost filmati impingand cadavre ale palestinienilor de pe un acoperis al unei cladiri din Cisiordania

Soldati israelieni au fost filmati, joi, impingand trei trupuri aparent lipsite de viata de pe…

2 ore ago

Femeia a carei firma a fost legata de pagerele care au explodat in Liban s-ar afla sub protectia serviciilor secrete maghiare

Femeia a carei companie a fost legata de miile de pagere care au explodat in…

2 ore ago

SUA: Val de procese intentate proprietarului si operatorului navei de marfa care a lovit podul din Baltimore

Familiile celor sase muncitori care au murit in urma prabusirii din martie a podului Francis…

3 ore ago

Curtea Constitutionala din Taiwan a decis ca pedeapsa cu moartea este constitutionala, dar numai pentru cele mai grave crime

Curtea Constitutionala din Taiwan a decis vineri ca pedeapsa cu moartea este constitutionala, dar numai…

3 ore ago