McDonald’s nu mai gaseste angajati in Romania, aduce forta de munca din Sri Lanka: „Suntem nerabdatori sa ii primim”

news

Din cauza crizei fortei demunca, McDonald’s Romania anunta ca va aduce in tara 30 de lucratori din Sri Lanka, informeaza Profit.ro.

Este vorba despre un program-pilot al companiei, iar lucratorii din statul asiatic urmeaza sa ajunga in tara la jumatatea lunii ianuarie si vor ramane aici pentru cel putin 2 ani.

„La jumatatea acestei luni ni se vor alatura 30 de colegi noi din Sri Lanka, intr-un program-pilot la care am lucrat intens anul trecut. Acest program este o premiera pentru McDonald’s in Romania. Astfel, ne concentram toata atentia asupra unei integrari cat mai rapide in echipa noastra, prin traininguri si programe de multiculturalitate.

Pentru selectia lor, o echipa din Romania a mers in Sri Lanka. Acestia vor lucra in trei restaurante diferite din Bucuresti. Nevoia de personal in industria noastra este mare, iar investitia in formarea lor este intensa si de lunga durata. Suntem nerabdatori sa ii primim si sa ii avem alaturi pentru cel putin doi ani, timp in care ii vom integra in familia McDonald’s”, a declarat Irina Ignatescu, HR Director, Premier Restaurants Romania

Mai multi lucratori din state precum Vietnam sau Sri Lanka au ajuns in ultima vreme in Romania, iar cei mau multi lucreaza in constructii.

La finele anului trecut, Profit.ro a anuntat ca lantul de restaurante cu servire rapida McDonald’s Romania va deschide inca 4 restaurante in tara, pana la sfarsitul anului 2019, plus 8 restaurante in acest an, si va continua investitia in inovatie si tehnologie, sistemul de servire direct la masa, astazi disponibil in 24 de restaurante, urmand sa fie aplicabil in toate unitatile in urmatorii doi ani.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: