news

Medic celebru, fost lider PSD, scarbit fara masura de Lia Olguta Vasilescu: „Demisia este singura varianta ca sa nu va crape zilnic de rusine oglinzile din casa!”

Seful sectiei de chirurgie plastica si reconstructiva de la Spitalul Judetean de Urgenta din Brasov, Dan Grigorescu,ii solicita ministrului Lia Olguta Vasilescu sa demisioneze ca urmate a „tulburarilor sociale” create de legea salarizarii.

„Demisia e singura varianta care v-a ramas pentru ca sa nu va crape zilnic de rusine oglinzile din casa!”, scrie Grigorescu pe Facebook.

„Ati infrant, guvernantilor!

Va acuz, guvernantilor, ca, dupa atata tulburare sociala, in loc sa cadeti in genunchi in pietele publice, implorand: ‘Va rugam sa ne scuzati, frati romani! Pentru toata disperarea pe care v-am pricinuit-o…’, o lasati pe doamna Olguta sa aiba tupeul sa concluzioneze, senin: ‘Nu a fost in intentia legiuitorului sa scada salariile in sistemul de sanatate.’

Pai, spunand asta, se face si va face de ras pe toti! Pentru ca, in esenta ei, aceasta afirmatie inseamna ori ca dansa minte, ori recunoaste ca legea a fost conceputa si sustinuta de niste ageamii in materie!

Asa ceva, o astfel de i-responsabilitate ministeriala nu se poate trece cu vederea, afara doar daca faceti cu totii parte din aceeasi monstruoasa aglomerare de interese politice asociate cu ignoranta in materie. E oare posibil ca, dupa atata efervescenta sociala consumptiva, ditamai Ministrul Muncii sa nu fie nici macar acum sigura, pe deplin convinsa, ca a rezolvat pe termen lung toate problemele ivite din cauza proiectului sau ‘de suflet’, acela al Legii Discriminarii Unitare, cand zice: ‘Ne asiguram ca prin aceste modificari nu mai este posibil sa se intample acest lucru.’ Serios? Si daca totusi se mai ‘intampla lucruri’? Mai corectati, mai corectati?

Pe nervii cui, doamna ministru?

Demisia, doamna Vasilescu! Demisia, ‘hic et nunc!’ e singura varianta care v-a ramas pentru ca sa nu va crape zilnic de rusine oglinzile din casa!

V-o cere un ‘beneficiar net la nivel salarial’, dar care v-a retras prezumtia de incredere. Definitiv!”, a scris Grigorescu pe Facebook.

Dan Grigorescu a fost presedinte al organizatiei municipale a PSD Brasov pana in aprilie 2016.

„Inainte insa de a-mi trimite demisia scrisa la sediu, mi-am mai luat o ultima libertate de exprimare in calitate de in-sider (adica de ‘inca’ membru PSD) si am facut publica alaturat, tot in mediul virtual, o scrisoare deschisa pe aceasta tema, a carei redactare a fost determinata de revolta mea fata de recenta declaratie facuta de unul din liderii partidului, aceea ca: ‘Social-democratii se declara solidari cu presedintele Liviu Dragnea, caruia nu au ce sa-i reproseze’. Gresit! In calitatea mea de social-democrat, eu nu sunt de acord sa fiu inclus in categoria celor care se declara solidari cu un cetatean condamnat penal, doar pentru ca este seful partidului din care (inca mai) fac parte. Eu, spre deosebire de alti membri de partid, am ce sa-i reprosez!”, spunea Grigorescu intr-un mesaj transmis presei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Aurora boreala va putea fi vazuta pana duminica si in Romania. Care este cauza acestui fenomen

Cerul noptii a fost luminat vineri noapte de aurora boreala in locuri in care aurorele…

5 ore ago

Romania va avea 915 sectii de votare, in strainatate, pentru europarlamentare. In 2020 au fost 748 de sectii

 „Ministrul afacerilor externe Luminita Odobescu a emis, in acest sens, ordinul ministrului afacerilor externe nr.…

5 ore ago

Fermierii, manifestatii masive in Polonia. Si agricultorii romani pregatesc „proteste ample”

Mii de fermieri polonezi au manifestat ieri impotriva reglementarilor in materie de mediu ale UE,…

5 ore ago

Parlamentul din Kuweit a fost dizolvat din cauza „coruptiei extinse”. Conducatorul statului: „Am luat aceasta decizie dificila pentru a salva tara”

Incertitudine politica in Kuweit dupa ce conducatorul statului a suspendat parlamentul national, acuzand faptul ca…

2 ore ago

Seful campaniei PNL: „PSD a coborat in Moldova sub 30%, sa-i dea Dumnezeu sanatate domnului Ciolacu”

Coordonatorul PNL pentru alegerile locale, deputatul Florin Roman, a declarat sambata, la prezentarea candidatilor din…

2 ore ago

Emmanuel Macron isi nuanteaza pozitia: „Sper din toata inima ca nu va trebui sa mergem la razboi. Dar da, daca vrem pace, trebuie sa o protejam”

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat, sambata, ca spera ca Franta nu va trebui sa…

2 ore ago