Medic chirurg din Brasov, prins in flagrant in timp ce lua spaga 8.000 de lei de la rudele unui pacient

news

Un medic chirurg din Brasov a fost prins in flagrant, marti, in timp ce ar fi luat bani de la rudele unui pacient pentru a efectua o operatie la un spital de stat, sustin surse apropiate anchetatorilor.

Conform acestora, ar fi vorba despre chirurgul cardiovascular Sorin Balos care ar fi fost surprins de anchetatori luand 8.000 de lei de la rudele pacientului operat, dupa ce, anterior, ar mai fi primit 2.000 de lei.

Informatia a fost, de altfel, mediatizata si de politistul Marian Godina care, pe pagina sa de Facebook a anuntat ca a sfatuit o ruda a pacientului respectiv sa se adreseze organelor competente.

„Am primit aseara, pe pagina, acest mesaj. Mi se intampla destul de rar sa apuc sa citesc mesajele si sa le raspund, dar asta mi-a sarit in ochi. I-am raspuns omului, i-am dat un numar de telefon la care sa sune si i-am zis sa nu cumva sa dea inapoi si sa aiba incredere. Nu a dat, iar azi (marti-n.r.) s-a dus sa dea banutii domnului doctor. Pe hol asteptau cativa ‘pacienti’ care au intrat in cabinet nepoftiti, imediat dupa tranzactie. Acum, banuiesc ca cineva nu va face nani acasa in noaptea asta. V-ar mustra constiinta in locul meu? Pe mine nu”, a postat Godina pe Facebook.

Conform mesajului trimis politistului de catre ruda pacientului, cardiologul ar fi solicitat suma de 10.000 de lei pentru „personalul participant la operatie”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: