Medic din Targoviste, dupa 24 de ore la Urgente: „Sunt plina de furie. Am trait un abuz de putere specific tarii unui PSD fara limite”

politica

Ana Camelia, medic in Targoviste, scrie revoltata pe Facebook despre abuzurile autoritatilor din oras, care au interzis duminica circulatia masinilor cu exceptia autobuzelor cu pesedisti. Cateva mii de pesedisti au fost adusi la ultimul miting al lui Liviu Dragnea din Targoviste.

„Sunt plina de furie. Am trait un abuz de putere specific tarii unui PSD fara limite”, isi incepe medicul postarea. Ea mentioneaza ca a fost impiedicata sa ajunga acasa desi a stat in garsa la Urgente timp de 24 de ore.

Circulatia in Targoviste a fost blocata cu totul, nicio masina nu a avut voie sa circule spre centrul orasului daca nu avea autorizatie din partea PSD. Politistii au redirctionat traficul chiar de la marginea orasului.

Dragnea a declarat duminica, la mitingul electoral de la Targoviste, ca Iohannis nu are un proiect de tara sau vreun gand bun pentru Romania.

“Am auzit si ati auzit si dumneavoastra in ultima perioada pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca a inceput sa faca galagie. Credeti ca are Iohannis ceva de spus? Credeti ca are vreun proiect de tara? Credeti ca are vreun proiect, vreun gand bun pentru Romania? Nu are, oameni buni. El si ai lui fac galagie pentru a acoperi un sunet care incepe sa se auda din ce in ce mai tare. Este sunetul cresterii economice, este sunetul scos de motoarele industriei si agriculturii”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a afirmat ca Iohannis a realizat industria urii, dezbinarea intre romani.

“Si Iohannis a realizat ceva in industrie. Industria urii. Ura intre romani, dezbinarea si razboiul romani intre romani. Pentru ca acest om nu isi poate iubi tara. De ce credeti ca chiar daca institutele din Romania, institutiile straine au aratat care e cresterea economica a Romaniei, a doua din Europa, al treilea an, peste 5% crestere economica, peste 3.000 de lei salariul mediu net… De ce credeti ca ei in continuare, el si ai lui stau in gura cu cifrele mincinoase? Pentru ca si-ar dori ca Romania sa o duca rau, doar sa nu aiba dreptate PSD-ul”, a afirmat Dragnea.

Mai mult despre:


Comentarii: